foto

Jukka Vieno

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2006 Bodomin legenda (TV film)
2003 Hymypoika
1997 Dostojevskia lukiessa (studentský film)
1996 Miten enkelit lentää? (studentský film)
1990 Hyväntekijä (TV film)
Siisti homma (TV film)
1986 Huomenna
1985 Ostettu sulhanen (TV film)

TV seriály

1994 Milkshake (TV seriál)
Varokaa putoavia esineitä (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
1993 Tuntemattomalle jumalalle (TV seriál)
Neilikka (E05)
Häät ja hautajaiset (E04)
Sankari (E03)
další epizody (5)

TV pořady

1986 Kenen kaapissa seisot (TV pořad)
1984 Mutapainin ystävät (TV pořad)

Herecká filmografie

Filmy

1943 Yrjänän emännän synti

Dokumentární

2003 Näin tehtiin Hymypoika (TV film)

Host

TV pořady

2002 Runoraati (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky