foto

Kaarina Vahtonen

  • nar. 10.9.1913
    Turku, Finské velkoknížectví, Ruské impérium
  • zem. 22.11.2002 (89 let)
    Turku, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1984 Äiti ja isä ovat ihan lähellä (TV film)
1979 HIFK-TPS (TV film)
1976 Iso viulu - kaks' sataa (TV film)
1968 Asfalttilampaat
1962 Papin perhe (TV film)
1960 Pikku Pietarin piha (TV film)
1949 Sinut minä tahdon
1948 Ruusu ja kulkuri
1945 Huijarien huvittavat huiputtajat

TV seriály

1983 Koettakaa vedellä, vastasi palopäällikkö (TV seriál)
Kuolema savolaiseen tapaan (TV seriál)
1978 Vetää kaikista ovista (TV seriál)
1967 Hilma (TV seriál)

Divadelní záznam

1976 Seitsemän veljestä (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky