foto

Dominique Constanza

  • nar. 29.4.1948
    Paříž, Francie
  • zem. 24.6.2013 (65 let)
    Paříž, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Je pense à vous
2004 V mysli vraha
1994 Petits arrangements avec les morts
1992 Taxi Girl (TV film)
1984 Dernier banco (TV film)
Double inconstance, La (TV film)
Femmes de personne
1983 Richelieu ou La journée des dupes (TV film)
Zločin
1982 Locandiera, La (TV film)
1980 Oeuf, L' (TV film)
1979 Acteurs de bonne foi, Les (TV film)
Triomphe de l'amour, Le (TV film)
1977 Misanthrope, Le (TV film)
1976 Osudové ženy
1974 Les naufragés de l'île de la Tortue
Vrtohlavá ovce
1973 Du côté d'Orouët

TV seriály

1991 Aldo tous risques (TV seriál)
1987 Eurocops (TV seriál)
1981 Mon meilleur Noël (TV seriál)
1973 Enfant de l'automne, L' (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace