foto

John Nicolella

  • zem. 21.2.1998
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1997 Kull dobyvatel
1994 Ztracený syn (TV film)
Ztracený syn 2 (TV film)
Ztracený syn 3 (TV film)
Ztracený syn 4 (TV film)
1992 Půlnoční horečka
1991 Otec bez závazků (TV film)
1990 Rock Hudson (TV film)
1989 Cílová páska (TV film)
Mike Hammer: Murder Takes All (TV film)
1987 Heartbeat

TV seriály

1995 Znamení růže (TV seriál)
1994 M.A.N.T.I.S. (TV seriál)
1992 Melrose Place (TV seriál)
Dreams Come True (S01E13)
1990 Oheň Gabrielův (TV seriál)
Zrozen ze síly blesku (TV seriál)
1987 Detektiv v sukních (TV seriál)
Miami Vice (TV seriál)
Duty and Honor (S03E15)
1986 Kriminální příběhy (TV seriál)
Miami Vice (TV seriál)
Sons and Lovers (S02E22)
Free Verse (S02E20)
Florence Italy (S02E16)
1985 Miami Vice (TV seriál)
Phil the Shill (S02E11)
Bought and Paid For (S02E09)
Whatever Works (S02E02)
další epizody (5)

Producentská filmografie

TV seriály

1986 Miami Vice (TV seriál)
Sons and Lovers (S02E22)
Trust Fund Pirates (S02E21)
Free Verse (S02E20)
další epizody (11)
1985 Miami Vice (TV seriál)
Phil the Shill (S02E11)
1984 Miami Vice (TV seriál)
One Eyed Jack (S01E06)
Brother's Keeper (S01E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky