foto

José Fonseca e Costa

  • nar. 27.6.1933 (86 let)
    Caala, Angola

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Herecká filmografie

Filmy

1999 Portrait, Le (TV film)
1996 O Judeu
1990 Ransom
1964 Grain de sable, Le

TV seriály

2010 Laços de Sangue (TV seriál)
1989 Policejní zpravodajská služba (TV seriál)

Dokumentární

2016 Nos Interstícios da Realidade
2007 Milú, a Menina da Rádio (TV film)
1999 História do Cinema (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Axilas

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky