foto

Woody Herman

  • nar. 16.5.1913
    Milwaukee, Wisconsin, USA
  • zem. 29.10.1987 (74 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1949 Herman's Herd
1948 Winter Meeting
1947 New Orleans
Rhapsody in Wood
1945 Earl Carroll Vanities
1944 Sensations of 1945
1943 Wintertime
1942 What's Cookin'?
1935 Convention Girl

TV seriály

1980 Nashville Palace, The (TV seriál)
1959 Startime (TV seriál)
1954 Producers' Showcase (TV seriál)
1952 The Jackie Gleason Show (TV seriál)

Host

TV pořady

1969 The David Frost Show (TV pořad)
1963 Here's Edie (TV pořad)
The Danny Kaye Show (TV pořad)
The Jerry Lewis Show (TV pořad)
1962 The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)
1961 The Joey Bishop Show (TV pořad)
The Mike Douglas Show (TV pořad)
1959 The Bell Telephone Hour (TV pořad)
1957 The Big Record (TV pořad)
1956 The Steve Allen Show (TV pořad)
1948 Toast of the Town (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace