foto

Jan Kidawa-Błoński

  • nar. 12.2.1953 (67 let)
    Chorzów, Horní Slezsko, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2017 Gwiazdy
2013 V úkrytu
2010 Růžička
2005 Skazany na bluesa
1996 Wirus
1993 Pamiętnik znaleziony w garbie
1980 Pierscien w swinskim ryju

TV seriály

2019 Ślad (TV seriál)
Episode 11 (S03E11)
Episode 9 (S03E09)
Episode 3 (S03E03)
další epizody (11)
2018 Ślad (TV seriál)
Episode 25 (S01E25)
Episode 23 (S01E23)
Episode 13 (S01E13)
další epizody (4)
2009 Rajskie klimaty (TV seriál)
2005 Wiedzmy (TV seriál)

Dokumentární

2014 Samuel

Scenáristická filmografie

Producentská filmografie

Herecká filmografie

Filmy

2010 Růžička
2007 Rezervace
2000 Naše láska

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky