foto

Raiku Pennanen

  • nar. 13.6.1928
    Helsinki, Finsko
  • zem. 21.6.2013 (85 let)
    Helsinky, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1984 Angelas krig
Dirty Story - Likainen tarina
1977 Ottakaa varas kiinni!
1974 Teatterituokio: Sata metriä korkeat kirjaimet (TV film)
Äidin kuolema (TV film)
1972 Ubohá Marie
Äiti ja Anna (studentský film)
1971 Kahdeksas veljes
1970 Opettajainhuone (TV film)
Pilvilinna
1947 Pimeänpirtin hävitys

TV seriály

1974 Solveigin laulu (TV seriál)
1969 Toimittaja (TV seriál)

Dokumentární

1984 Viimeinen huuto (studentský film)
1972 Kuluttaja

Režijní filmografie

Filmy

1978 Sunnuntai (TV film)

TV seriály

1966 Susikoski (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky