foto

Franck Capillery

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Vražedná sezóna: Temná záhada (TV film)
2014 108 Rois-Démons
2009 Marion
2000 Trop loin
1998 Mémoires perdues (TV film)
1995 Masque de Jade, Le (TV film)
Tabatière de l'empereur, La (TV film)
1994 Herlock Sholmes s'en mêle (TV film)
Rencontre avec le docteur Freud (TV film)
Requins à La Havane (TV film)
Souterrains étrusques, Les (TV film)
1993 Embrasse-moi vite! (TV film)
1989 Francouzská revoluce (TV film)
Vánoční teror
1986 L'unique
1983 Planqués du régiment, Les
1982 Tir groupé

TV seriály

2018 Úžasná rodina (TV seriál)
Ce qui nous retient (S15E04)
La Grande Patoche (S15E03)
2017 Úžasná rodina (TV seriál)
La Dernière Minute (S14E06)
2016 Úžasná rodina (TV seriál)
Les Uns contre les autres - 2ème Partie (S13E06)
2015 Úžasná rodina (TV seriál)
Une autre vie (S12E04)
L' Enigme des papas perdus (S12E01)
2014 Kriminálka Paříž (TV seriál)
Aux abois (S09E03)
Úžasná rodina (TV seriál)
Quel cirque ! (S11E03)
2013 Úžasná rodina (TV seriál)
Le Retour de l'enfant prodigue (S10E01)
2011 Úžasná rodina (TV seriál)
Tous en scène ! (S09E03)
Vive la crise ! (S09E01)
2010 Pátrací oddělení (TV seriál)
Sortie de piste (S05E10)
2009 Úžasná rodina (TV seriál)
Retour aux sources (S08E03)
2007 Žena zákona (TV seriál)
L'Ange noir (S12E02)
Une journée d'enfer (S12E01)
2006 Žena zákona (TV seriál)
Une erreur de jeunesse (S11E04)
Ultime thérapie (S11E03)
Violences conjugales (S11E02)
další epizody (4)
2005 Žena zákona (TV seriál)
Un homme peut en cacher un autre (S10E02)
Les Liens du Sang (S10E01)
2004 Žena zákona (TV seriál)
Complicité de viol (S09E04)
Mortelle cavale (S09E03)
Femmes d'occasion (S09E02)
další epizody (4)
2003 Žena zákona (TV seriál)
Double coeur (S08E03)
Droit de garde (S08E02)
Mort programmée (S08E01)
2002 Žena zákona (TV seriál)
Secret de famille (S07E03)
Poids lourds (S07E02)
Portrait d'un tueur (S07E01)
2001 Žena zákona (TV seriál)
À cœur perdu (S06E04)
Trafic de clandestins (S06E03)
Perfide Albion (S06E02)
další epizody (4)
2000 Žena zákona (TV seriál)
Samedi soir (S05E04)
Mort clinique (S05E03)
Son et lumière (S05E02)
další epizody (4)
1999 Žena zákona (TV seriál)
Coupable idéal (S04E04)
Bébés volés (S04E03)
1998 Žena zákona (TV seriál)
Double détente (S03E02)
Mémoire perdue (S03E01)
1997 Žena zákona (TV seriál)
Les Pirates de la route (S02E02)
La Grotte (S02E01)
1996 Žena zákona (TV seriál)
Lola, Lola (S01E01)
1995 Filles à papas (TV seriál)
1989 Retour d'Arsène Lupin, Le (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky