foto

Michel Cusson

  • nar. 22.1.1957 (64 let)
    Drummondville, Quebec, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2017 Worst Case, We Get Married
2013 Maison du pêcheur, La
Maïna
The Storm Within
2012 Omertà
2006 Génie du crime, Le
Má první svatba
2005 Aurore
Hunt for Justice (TV film)
Maurice Richard
2004 Dans une galaxie près de chez vous - Le film
Modrá metalíza
Monica la mitraille
2003 Otec a synové
2002 Séraphin: Heart of Stone
The Collector
2001 Strážní věž
2000 Doktorka Lucille (TV film)
1998 Comtesse de Bâton Rouge, La
1992 Automne sauvage, L'

TV seriály

2019 Appelle-moi si tu meurs (TV seriál)
2017 Cheval-Serpent (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
Episode 9 (S01E09)
Episode 8 (S01E08)
další epizody (10)
Olivier (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (8)
2010 Les rescapés (TV seriál)
2007 Závod o dobytí Marsu (TV seriál)
2005 Vice Caché (TV seriál)
2004 11 Somerset (TV seriál)
2002 Bunker, le cirque (TV seriál)
Dernier chapitre, Le (TV seriál)
Kdo s koho (TV seriál)
Napoleon (TV seriál)
1812–1821 (E04)
1807–1812 (E03)
1800–1807 (E02)
další epizody (4)
2001 University (TV seriál)
2000 Haute surveillance (TV seriál)
Tag (TV seriál)
1999 Omerta III (TV seriál)
1997 Omerta II (TV seriál)
1996 Omerta (TV seriál)

Dokumentární

2011 Rocky Mountain Express
Záchranáři 3D
2010 Letecké legendy
Tahiti: Perfektní vlna 3D
2004 Fighter Pilot: Operation Red Flag
2003 Volcanoes of the Deep Sea
1999 Vlci

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky