foto

Bernard Queysanne

  • nar. 9.6.1944 (75 let)
    Rabat, Maroko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1978 Amant de poche, L'
1976 Diable au coeur, Le
1974 Un homme qui dort

TV seriály

1990 V comme vengeance (TV seriál)
1979 400 coups de Virginie, Les (TV seriál)
1978 Il était un musicien (TV seriál)
1975 Cinéma 16 (TV seriál)

Dokumentární

1999 Propos amicaux à propos d'espèces d'espaces (TV film)
1995 Un siècle d'écrivains (TV seriál)
1964 Chroniques de France (TV seriál)

Herecká filmografie

Dokumentární

2009 Les fleurs maladives de Georges Franju
1984 Cinématon
1964 Chroniques de France (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky