foto

Timo Parvela

  • nar. 19.5.1964 (55 let)
    Jyväskylä, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2013 Ella ja kaverit 2 - Paterock
2012 Ella a její kamarádi

TV seriály

2018 Joulukalenteri: Maukan ja Väykän ensimmäinen joulu (TV seriál)
2016 Joulukalenteri: Jäätävä seikkailu (TV seriál)
2014 Joulukalenteri: Porokuiskaajan arvoitus (TV seriál)
2007 Taivaan tulet (TV seriál)
Niinhän me kaikki joskus (S01E12)
Isä (S01E11)
Minkä taakseen jättää (S01E10)
další epizody (12)
2003 Kansankynttilät (TV seriál)
1998 Ansa ja Oiva (TV seriál)

Spisovatelská filmografie

Filmy

2013 Ella ja kaverit 2 - Paterock - kniha
2012 Ella a její kamarádi - kniha

Herecká filmografie

TV seriály

1998 Ansa ja Oiva (TV seriál)

Dokumentární

2014 Näin tehtiin Joulukalenteri (TV seriál)
2012 Näin tehtiin Ella ja kaverit -elokuva

Host

TV pořady

2009 Puoli seitsemän (TV pořad)
2006 Suo (TV pořad)
2001 Katinkontti (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky