Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (7)

plakát

Výtah (2008) 

Jeden z mála filmů na Fresh Film Festu 08, který mě nenudil, neuspával a ani si nehrál na "velké umění". Skvělé zachycení atmosféry, ústřední dvojice sympatická a uvěřitelná (Barbie a Ken si pro tentokrát dali volno), dialogy nešustily papírem...Ráda jsem Elevatoru věnovala 85 minut svého času.

plakát

Prázdniny pana Beana (2007) 

Beane, když už ani ty nejsi vtipnej...Všichni příznivci pana Beana a dobrých filmů by se měli držet co nejdál od téhle infantilní slátaniny. Po celou dobu sledování filmu mi bylo Atkinsona hodně líto.

plakát

Až na krev (2007) 

Už po prvních pěti minutách mi bylo jasné, že to nebude další lehce nadprůměrně vyprávěný film. Pro mě dokonalé, nádherné velkolepé dílo, které zdaleka není pro každého. A popsat to, co předvedl Daniel...ne, na to mi slova nestačí. K tomuhle dílu se budou vracet generace.

plakát

V údolí Elah (2007) 

S "Údolím" mám ten problém, že krátce před jeho shlédnutím mě naprosto odrovnal jiný film se stejnou pointou (tj. že někdy by zkrátka bylo snažší pravdu neznat, než jí čelit). Sorry Paule, ale Ben Affleck mě svým režijním debutem okouzlil víc.

plakát

Zlomený květ (1919) 

Přiznávám, že ke Griffithovi mám odpor. Květ sice nebyl ideologicky takový humus jako Zrození národa, ale stejně bylo pro mě jeho sledování na hranici únostnosti. Naivitou a patosem přetékající snímek, který navíc lze snadno předvídat už po prvnich cca dvaceti minutách, o hlubší psychologii postav nemůže být řeč a v některých, zřejmě plánovaných dojemných momentech, jsem se neměla daleko ke smíchu. Hvězdičky dávám za technickou složku a doprovodnou hudbu, díky které jsem neupadla do kómatu.

plakát

Pretty Woman (1990) 

Tenhle optimistický kýč jsem nikdy neměla moc ráda, ovšem díky každoročnímu omýlání v období Vánoc jsem si na něj vypěstovala alergii. Je to přeslazené, pitomé a málo vtipné. Když už romantickou komedie, tak třeba originální My Sassy Girl a ne takovou hollywoodskou kravinu.

plakát

Experti (2006) odpad!

S veškerým sebezapřením jsem vydržela sledovat tohle trapné cosi, co asi měla být komedie. Nečekala jsem nic extra, počítala jsem i s tím, že mozek si dá oraz, ale tento počin uráží i inteligenci děcek z prvního stupně základky. Při sledování se mi neustále honilo hlavou "Co to má sakra bejt???!!!" střídavě s "Jak to může někdo vůbec stvořil a mít tu drznost prezentovat na veřejnosti?". Never more!