Po dlouhé době jsem se podíval na horor a docela dobré, až na tu předvídatelost. Přišlo mi, že se film snaží divákovi vnutit o kom si má myslet, že je vrah, aby nakonec byl překvapen tím kdo vrahem ve skutečnosti je.
Zatím jsem viděl 6 dílů a musím říct, že hodně dobré. Šestý díl zatím nejlepší, úplně mě dostal. Doufám, že bude celovečerní film nebo minimálně ještě spousta mini dílů.
Po prvních 4 dílech jsem byl mírně zklamaný, že je to pouze sci-fi v tom, že se děj odehrává na jiné planetě. Ale dal jsem seriálu šanci a perfektně se to rozjelo, alespoň pro mě. Co mi vadilo celý seriál bylo nelogické jednání hlavních hrdinů v některých situacích, ale to je tak asi všude.
Nevědomí (2013)
3,5* - nádherný vizuál, hudba perfektní, děj bohužel předvídatelný
Parker (2013)
2,5*
Pád Bílého domu (2013)
3,5*
Vřískot 4 (2011)
Týden bez závazků (2011)
Úvod a posledních cca 20 minut super, scény v závěrečných titulcích také. Bohužel zbytek filmu nic moc takže výsledné 2,5*.
Na život a na smrt (TV seriál) (1998)
Prvních cca 15 dílů nic moc, ke konci se to rozjelo a jak zde již poznamenali jiní - ten konec byl fakt dobrý.
Mortal Kombat: Legacy (TV seriál) (2011)
Vyděděnci (TV seriál) (2010)
Expendables: Postradatelní (2010)
4.5* - super akčňák, který tu dlouho nebyl. Film obsahuje velké množství humoru - pro mě velké plus. A o skvělých hláškách ani nemluvě.
Symptom Pandorum (2009)
Čekal jsem víc akce, tudíž jsem byl z počátku mírně zklamán . Ale i tak dobrá podívaná 3.5*.
Monstra vs. Vetřelci (2009)
4* za nevšední 3D zážitek. Byl to můj první 3D film, na který jsme s přítelkyní šli a překonal naše očekávání. Bez 3D by to byly tak 3*.