Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Krimi

Recenze (169)

plakát

VALL-I (2008) 

Co může být dojemnějšího než láska mezi roboty... Takhle už jsem se dlouho nenasmála :)

plakát

Melancholie (2011) 

Sci-fi o konci světa? Nikoliv. Spíše snímek o absurditě lidského bytí, z níž nás může zdárně vysvobodit snad jen zkáza celého našeho pokolení...

plakát

Mrňousci (2006) (seriál) 

Naprosto geniální! Bez mrňousků už ani neusnu :-)

plakát

Počátek (2010) 

Byla mi vnuknuta myšlenka... že toto bude opravdu jen sen a nikoli realita... jdu se tedy vzbudit...

plakát

Mary a Max (2009) 

Tento humorný animovaný snímek o přátelství dvou "lůzrů" mě naprosto uchvátil a já vyšla z kina s pocitem velmi dobře investovaných pěti euro. Samotná animace je neuvěřitelně vtipná a když se do toho přidá výmluvný vypravěč, nezůstanou vaše bránice a mimické svaly dlouho v klidu... Smutné osudy ve vás však občas probudí pocity lítosti nad těmito dvěma ztracenými existencemi, a to nemluvím o závěru, kdy jsem tak tak držela slzné kanálky na uzdě...

plakát

Tess z D'Urbervillů (1998) (TV film) 

To nemohl psát Hardy něco se šťastnými konci? Vždycky mám po přečtení některé z jeho knih, a teď i po shlédnutí adaptace, chuť podřezat si žíly... "The business of being alive is pretty serious..."

plakát

Dogville (2003) 

Forma mě nejprve překvapila, poté šokovala, následně nadchla a po shlédnutí celého filmu mi přijde naprosto geniální. Obsah je sice poněkud táhlejší, o to více jsem však byla ohromena závěrem. Ten jsem opravdu nečekala. Pokud jste povrchní, akce-chtiví diváci, ruce pryč. Pokud hledáte něco, co jste ještě neviděli, tohle je to pravé.

plakát

Vzhůru do oblak (2009) 

Tohle není jen tak obyčejná pohádka pro děti.. Je dojímavá, je dobrodružná, je procítěná, je vtipná a napínavá...je zkrátka nádherná... Během filmu jsem se smála, plakala, bála i těšila.

plakát

Benny a Joon (1993) 

Z tohohle filmu se pořád nějak nemůžu vzpamatovat... Nebo se nemůžu vzpamatovat z Jonnyho, který je zde krásnější a charismatičtější než kdykoli jindy...? Příběh lásky mentálně postižené Joon a šarmantního blázna Sama prostě žeru!