Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (190)

plakát

Svědek (1985) 

na asi poctvrte uz to neni uplne ono, ale stejne je parada, jak muze bavit film, kterej trva skoro dve hodiny a vlastne se porad vlece a "nic" se v nem nedeje

plakát

Barbarella (1968) 

No ty vole! Tak to byla sila. Konecne jsem se na to prinutil podivat, a prestoze uz to znova nechci videt, tak musim za plnej pocet. Jedina druha moznost totiz je odpad. Na cem vsichni ti tvurci jeli? A jak se to vubec mohlo dostat do kin? Co zaber, to WTF reakce :) Muceni Barbarelly a nasledne zniceni muciciho stroje je erotictejsi nez jakykoli porno. Slepy Andel. Pilulky na sukani. Ugo Tognazzi. Duran Duran. OMG!

plakát

Ať žijí duchové! (1977) 

I ceskej film muze bejt dobrej. Je to obcas dobova agitka, ale porad roztomily.

plakát

Hodný, zlý a ošklivý (1966) 

Nejlepsi z dolarove trilogie. Naprosta parada. Navic je to extremne vtipny. 'Jsou dva druhy lidi. Ti, co maji nabito a ti, co kopou. Tak kopej'.

plakát

Pro hrst dolarů (1964) 

10/2010 videno asi popate, avsak poprve po cca 10 letech. Furt vyborny. Sice je to na zacatku trosku natahovany, ale jak se to rozjede, tak to stoji za to. Prisel, zmasakroval, odesel. Priprav si tri rakve!

plakát

Indiana Jones a Poslední křížová výprava (1989) 

Co rict? Bych mohl psat pul dne, od zazitku v detstvi, kdy se shanela piratska kopie po vsech certech, pres nejoblibenejsi sceny k tomu, co ve mne tenhle film nechal. Nicmene po shlednuti nyni (10/2010) je jasny, ze to pravy je, az kdyz se na scene objevi Connery. Neni divu, ze o nataceni tohohle filmu tvrdi, ze to bylo jeho nejlepsi... Ta chemie je uzasna. 2 sceny za vse - kdyz Indy spadne s tankem a Jones sr si mysli, ze je po nem, obzvlaste pak Forduv pohled do hlubin a pak 'Indiana.... Indiana.... Let it go.'

plakát

Provaz (1948) 

Skvele. Je uzasny, jak ty starsi filmy, ve kterych se temer nic nedelo co se tyce fyzicke akce, byli napinave hlavne dialogy. James Stewart perfektni. Kazdy zaber ma cca 10 minut (delka tehdejsi civky), takze cely film se sklada z cca 8-10 zaberu.

plakát

Key Largo (1948) 

Skvelej film-noir - skupinka lidi v uzavrenem prostoru hotelu behem hurikanu, terorizovana gangstery. Skoro to vypada, jako by tohle pouzil Fleming, kdyz psal novelu The Spy Who Loved Me. Lauren je luxusni a Edward Robinson jako Johnny Rocco je spravnej hnusak.

plakát

Maltézský sokol (1941) 

Je lepsi tohle, nebo The Big Sleep? Peter Lorre je luxusni zaporak