Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dokumentární

Obsahy (8)

Tibetan Warrior

Tibetan Warrior (2015)

Loten Namling je tibetský hudebník žijící v exilu ve Švýcarsku a stejně jako ostatní Tibeťané byl celý život přesvědčený o tom, že pouze nenásilná forma boje je tou správnou cestou proti čínskému útlaku. V poslední době o tomto přístupu však začal pochybovat. Někteří Tibeťané si za svou formu protestu vybrali sebeupálení, čímž je Loten Namling znepokojen. I v něm však klíčí pochybnosti a sklon k radikálnějšímu přístupu k věci. Vrátí jej návštěva u tibetského exilového vůdce opět na tu správnou cestu?

Pan-dane to Tamago-hime

Pan-dane to Tamago-hime (2010)

Krátký film studia Ghibli, Pan-dane to Tamago-hime vypráví o malém vajíčku, které musí sloužit nenasytné ježibabě. Jednou se ale vajíčko rozhodne se svým těstovým kamarádem uprchnout. Jakmile to ale ježibaba zjistí, vydává se po jejich stopách. Povede se dvěma přátelům vymanit se z její moci?

Slavná alba: Queen - A Night At The Opera

Slavná alba: Queen - A Night At The Opera (2006)

Kolekce obsahující videoklipy z "A Night At The Opera", popisy jednotlivých skladeb, rozhovory s Brianem a Rogerem, ale také komentáře Roye Thomase Bakera, Freddieho, Micka Rocka, Joe Perryho, Iana Huntera a dalších. Bonusový disk obsahuje studiové album zremixované do Dolby Digital 5.1 a DTS Surroung Sound.

Queen Live in Japan

Queen Live in Japan (1992) (koncert)

Živý záznam vystoupení legendární rockové kapely Queen na národním stadionu Yoyogi v rámci několika koncertů v Japonsku. Rok 1985 byl skutečně koncertně velmi výjimečný. Rock in Rio, Live at Wembley i Live in Japan patří k tomu nejlepšímu, co kapela v 80. letech naživo nabídla. V Live in Japan samozřejmě nechybí skvosty jako Under Pressure, Somebody To Love, Love Of My Life, I Want To Break Free a další.

Charlie Chaplin: Revue

Charlie Chaplin: Revue (1959)

DVD se třemi Chaplinovými groteskami:
Psí život (1918)
Poutník (1918)
Dobrý voják Charlie (1923)

Hakudža den

Hakudža den (1958)

Hlavní hrdina Sü-Sien má v dětství za přítele hada. Jelikož okolí jim však nepřeje, musí se svého přítele vzdát. Znovu se setkají až v dospělosti, mezitím se však had proměnil v krásnou dívku, a oba se do sebe zamilují. Po nešťastném nedorozumění je však Sü-Sien odsouzen k vyhnanství. Setkají se milenci ještě někdy? A bude tentokrát okolí přát jejich lásce?

Zahaleči

Zahaleči (1921)

Charlie se tentokrát představuje v dvojroli. Tulák Charlie se omylem dostane na maškarní bál místní smetánky a je zaměněn za boháče Charlieho.

Chaplin vesnickým hrdinou

Chaplin vesnickým hrdinou (1919)

Tentokrát Charlie pracuje v jedné podhorské vesnici a zároveň pomáhá při farmářských pracích. Jednou dojde na pastvě k nehodě a Charlie se v bezvědomí setkává s vílami.

Reklama