Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dokumentární

Recenze (12)

plakát

Gilmorova děvčata: Rok v životě (2016) (seriál) 

Utahané a nudné. Polovinu každého dílu můžete prospat, protože se tam celou dobu děje velké kulové. Zbytečné scény, zbytečné dialogy. Zbytečné bylo vůbec vytáhnout kamery, postavit kulisy a zaplatit herce. Spíš teda nezaplatit, protože Jess, Dean a Sookie měli role kratší než šlapky Charlieho Sheena ve Dva a půl chlapa. Nebýt Kirka, tak bych nedal ani dvě hvězdy.

plakát

Top Gear speciál: James May a lidové autíčko (2014) (seriál) 

James - můj nejoblíbenější člověk ze svaté trojice. Plno faktů řečených takovým způsobem, který neuspí jako přednáška na vysoké. Plus tradičně dobrá kamera, plus překvapivě dobře zvolený soundtrack, plus klasický anglický humor. Ze všech Top Gear bonusů by tenhle zasloužil šest hvězd.

plakát

Pyšná princezna (1952) 

Jedna hvezda za to, ze si komunisti krome budovatelskych filmu vzpomneli na zanr pohadek a natocili jednu budovatelskou. Tento kazdovanocni humus by uz mohli konecne ulozit do trezoru nebo vyhodit pro dobro vsech do vesmiru.

plakát

Top Gear: Nejhorší auto všech dob (2012) (TV film) 

Takový to obyčejný TopGearovský. Takový to, jak se za to dávaj čtyři hvězdy. Ale James udělal facelift Octavii při parkování se Saabem. A rozbitá Octavia, dobrá Octavia. O hvězdu víc.

plakát

Můžeme dál? (2012) (pořad) odpad!

Toto je náhrada za Taxík? No nazdar. Zábava se pohybuje okolo bodu nula a otázky typu "kolik kaktusů máte v pokojíčku" snad nemá ani smysl komentovat.

plakát

Ajťáci (2006) (seriál) 

Zatím asi to nejlepší, co kdy z britského ostrova vyrazilo do televizních obrazovek. Od prvního dílu první série až po poslední díl poslední série se musím smát, usmívat a říkat si, že to vlastně není vtipné, protože to je fakt :-) Britský humor a IT prostě funguje!

plakát

Clarkson: Powered Up (2011) 

Jestli se rádi smějete koncernu Volkswagen, tak tento díl rozhodně nevynechejte :-) A nezapomeňte, že "Renault Clio is the fastest car and James May is absolutely useless"