Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Romantický

Obsahy (5)

Dareka ga wataši ni kiss o šita

Dareka ga wataši ni kiss o šita (2010)

Kdyby měla Naomi štěstí, tak by vyhrála hod mincí. Nemusela by se vrátit zpátky pro fotoaparát a nespadla by na zpáteční cestě ze schodů, a pak by se rozhodně neprobudila na ambulanci s amnézií. Pamatovala by si na otcovu snoubenku a také na svého přítele a na důvod, proč se do něj vlasně zamilovala. Také by více chápala svého nejlepšího kamaráda, který ji pořád záhadně nazývá šéfem. Nikdy by také nepotkala Jamese, spolužáka s tajemnou minulostí, který ji chtěl jednou políbit. Naomi ovšem štěstí neměla.

Hanamizuki

Hanamizuki (2010)

Sae pilně studuje, aby se dostala na vysokou školu. Otec jí zemřel, když byla velmi malá, a tak žije jenom s matkou Ryoko na ostrově Hokkaido. Jednoho dne potká Kouheiho, který chodí na speciální střední školu, aby se mohl stát rybářem. Tito dva mladí lidé se do sebe zamilují. Sae je přijata na univerzitu v Tokiu, ale i přesto se rozhodnou ve svém vztahu pokračovat. Postupně se od sebe začnou oddalovat. Vážně jejich láska přetrvá?

Kim Jong-uk chatgi

Kim Jong-uk chatgi (2010)

Žena jménem Seo Ji-Woo cestovala do Indie a potkala zde svou první lásku Kim Jong-Oka. Od té doby na něj musí pořád myslet, čímž si značně komplikuje život. Han Gi-Joon si založil firmu, která se specializuje na hledání prvních lásek a Seo Ji-Woo se stane jeho první klientkou. Postupně procestují celou Jižní Koreu ve snaze najít Kim Jong-Oka. V průběhu cestování se sbližují a nakonec Han Gi-Joon zjistí, že se do své první klientky zamiloval.

Sekuší boisu ando robo

Sekuší boisu ando robo (2007) (seriál)

Niko Hayashi je čtrnáctiletá školačka s velice dobrým sluchem a schopností imitovat jakýkoli hlas, který zaslechne a také podle něho rozpoznávat lidi. Ichiro Sudo alias Robo je nedospělý otaku, který je posedlý roboty. Tito dva tvoří dohromady zajímavé duo řešící různé případy.

Jakeobui jeongseok

Jakeobui jeongseok (2005)

Min-Jun a Ji-Woon jsou takzvaní hráči první třídy, což znamená, že to jsou vlastně specialisté na randění. Ji-Woon postupuje přesně podle daných pravidel, a tak aby získala Mi-junovu pozornost, nabourá do jeho auta. Nicméně její osvědčené triky najednou začnou selhávat. Ani Min-Jun není úplně spokojen s reakcemi své partnerky. Začíná bitva o to, kdo je vlasně nejlepší hráč.

Reklama