Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Romantický
  • Akční

Recenze (4)

plakát

Blbý a blbější (1994) 

Film, který si nebere žádné servítky! Při každém zhlédnutí tohoto filmu nejde jinak, než se zasmát a při scéně s chudinkou andulkou přivřít oči. Jim Carrey tu opět předvedl skvělou show, avšak nesmím zapomenout ani na Jeffa Danielse, který v této roadmovie Jima Carreyho obstojně doprovázel. Pozor však na novější dubing, ten stojí za prd.

plakát

Dobrodružství Tinyho Toona: Jak jsem prožil prázdniny (1992) 

Můj nejoblíbenější animák mého dětství! Skvělý příběh, roztomilé postavy a super hudba (například hned v úvodu, když končí škola a začínají prázdniny). Animované dobrodružství, které v porovnání s některými současnými animáky, vyhrává na plné čáře.

plakát

Gorila (2011) odpad!

Věřím, že někteří tento film mohou vnímat jako správný punk, bohužel já tento film vnímám jako přisprostlou kravinu, ze které jsem po jejím zhlédnutí byla tak akorát otrávená. Hromada sprostých slov v každé větě ještě punk nedělá. Vadilo mi to a jsem po tomto "zážitku" ještě více vysazená na hrubé svetry. NEVER MORE!

plakát

Méďa (2012) 

Já nevím.. mě tento film teda moc nesedl. Méďa mi přišel jako totální blbec, než kamarád hlavního hrdiny Johna. Nemluvě o tom, že když na konci filmu méďa "umíral", tak mi ho ani nebylo líto, natož aby mi celkově jeho humor přišel vtipný. Za mě rozhodně propadák a na druhý díl nejsem vůbec zvědavá.