Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Dokumentární
  • Akční
  • Animovaný

Oblíbené seriály (7)

Teorie velkého třesku

Teorie velkého třesku (2007)

Jeden z mála seriálů, které mě ještě dokážou dobře rozesmát a jsem schopná ho sledovat, aniž bych u toho dělala něco jiného. Sheldon je skvělý od prvního do posledního dílu... Ostatní tak nějak oscilují od série k sérii, no nnicméně si nemůžu stěžovat, každá epizoda mě baví... a to se na ně můžu dívat zase a znovu.

Hercule Poirot

Hercule Poirot (1989)

Pohlazení po duši s legračním knírkem, brilantní myslí a obrovským egem. :-) K tomuhle sahám vždycky, když se chci uvolnit, pobavit... detektivka dle mého gusta.

Ztraceni

Ztraceni (2004)

Miluju to postupné odhalování příběhů jednotlivých "ztracených". Líbí se mi propojení s tajnou Dharma společností. Nevadí mi ani ten konec, kteýr jsem tak nějak čekala. Celé mi to příjde dobře promyšlené a i když se v tom člověk občas ztrácí, je to zábava. Nemám ráda horory, protože jsem schopná se k smrti a dost nepříjemně bát... a tak i ta trocha mystiky a dramatu, které tady vykukují. stačí, abych se hezky a trochu bála...a mohla pak klidně spát. Seriál, který nemůžu sledovat nahodile a musím ho začít prvním dílem první epizodou, abych ho dosledovala až do konce... takže úkol na celý rok. :-)

Monty Pythonův létající cirkus

Monty Pythonův létající cirkus (1969)

Miluju je a nedám na ně dopustit. Scénka Dead Parrot je mou legendární, stejně jako The Brain Specialist. Jak vidím nohu Terryho Gilliama, chytá mě chuť na trochu úžasně suchého anglického humoru a skvělé nadsázky, vyhnané až tak akorát na okraj.

Přátelé

Přátelé (1994)

Já nevím...znám je od puberty a baví mě... od té doby, co jsem byla představena originální verzi, českému dabingu nemůžu přijít na chuť. Je to oddechovka, kterou si můžu pustit k vaření nebo když malý spí, abych si trochu odpočinula. Hlášky mi příjdou i po letech vtipné. K seriálu se vracím tak nějak cyklicky, vždy po pár letech. Chandler je fakt nejvtipnější (a vůbec nevadí že je to jeho zvládací mechanismus), v Monice se občas (ale občas) malinko vidím... Vždycky mi bylo tak trochu líto, že ten čas, kdy Joey a Rachel něco něco, ukončili scénáristi dost nečekaně a podivně... :-) Asi jim to snižovalo sledovanost či co. No prostě Friends jsou další klasika pro mě... A ještě něco - viděli jste Friends: The Stuff You've Never Seen? Skvělé!