Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (36)

plakát

Bravo Girls: Všechno nebo nic (2006) 

Film jsem si pustila kvůli mé oblíbené zpěvačce - Rihanna, a ta taky dostává *, jinak tuctový film.

plakát

Conrack (1974) 

Poměrně příjemná podívaná, nezklame, ale ani nenadchne.

plakát

Constantine (2005) 

Tento film jsem si pustila kvůli obsazení hlavního hrdiny - Keanu Reeves. Když jsem si přečetla, že se ve filmu jedná o člověka, který má schopnost rozeznat andělé a démony, moc jsem od něho nečekala. Ovšem opak byl pravdou, film mě příjemně překvapil, občas mi ovšem přišly všechny ty triku trošku přehnané a proto ****

plakát

Co žere Gilberta Grapea (1993) 

Leonardo nám již od 19let dokazuje jak je skvělý - jeho roli mu nejde než "sežrat i s navijákem". Dokonalý herecký koncert - u takovéto role není těžké sklouznout k trapnosti, ale Leo ukázal, že se to dá zvládnou bravůrně. Jelikož jsem film viděla až nyní, Leo si u mě jenom pojistil pozici jednoho z nejlepších herců součastnosti. Dost chvály k Leovi. Johny Depp se své role sympaťáka zhostil taky dobře. Zkrátka povedený film.

plakát

Černá labuť (2010) 

Wow! Skvělý film, který vás nenechá klidnými. Herecký výkon Natalie Portman je skvělý a využití baletního prostředí dokonalé. Po prvním shlédnutí jsem se ve filmu ztrácela a nevěděla co je vlastně realita a co ne...O to taky šlo a dost dobře se to povedlo, 5 *

plakát

Ďáblův advokát (1997) 

Dobré herecké výkony v podání - Keanu Reeves, Charlize Theron a hlavně Al Pacino, který předvedl téměř dokonalého ďábla a řadí se s ním mezi nejlepší herecké výkony. Další velké plus získává tento film pomocí hudby, zneklidňování diváka temnými pochmurnými tóny je skvělé. A námět? Skvěle zakomponován, dobrý náběh na 5 *

plakát

Dokonalý trik (2006) 

Chcete tenhle film doporučit přátelům a oni vás poprosí aby jste jim trochu naznačili oč ve filmu jde? Hodně štěstí, jelikož tak snadné to nebude. V tak spletitém příběhu, plném rivality, kulis a triků není snadné se orientovat. Nepřestanete počas celého filmu tápat a přemýšlet, co je vlastně realita a co ne.

plakát

Drive (2011) 

Tolik napětí, očekávání a skvělé atmosféry jsem u jednoho filmu dlouho postrádala. Konečně jsem to vše našla ve 100 minutách. Skvělý film, u kterého jsem nevěděla co můžu ve zlomku další minuty čekat.

plakát

Chlapec v pruhovaném pyžamu (2008) 

Dobře zpracované drama z období války, které nenechá snad nikoho chladným. Již od počátku se dostáváme do rodiny malého chlapce, prožíváme s ním stěhování i to jak si třeba jen hraje, avšak to ještě netušíme jak krátký může jeho život být. To co si člověk uvědomí až když ztratí někoho blízkého - musel ten chlapec opravdu umřít?

plakát

Chyť mě, když to dokážeš (2002) 

Film mě nejdříve zaujal hlavními představitely - LeonardoDiCaprio a Tom Hanks, tohle přece nemůže dopadnout jinak než skvěle? A nebyla jsem daleko od pravdy. Z tohohle filmu jsem se sice neposadila na zadek, ale je dost dobrý na to, abych mu dala 4 *. Možná, že Steven Spilberg má na víc, ale ani tohle není zdaleka zlé.