Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Horor

Recenze (5)

plakát

Epidemie svobody (2017) 

Čekala jsem dokument shrnující pro a proti na základě kvalitních argumentů a zhodnocení situace v ČR. Místo toho jsem dostala záběry "duchaplné" debaty u skládání prádla, záběry na nevyslyšené ženy při debatách atp. Jediný kdo v dokumentu vystupoval byl jeden pan doktor, který tvrdil, že očkování by mělo být dobrovolné, protože také škodí, ale pořádné argumenty z jeho strany nezazněly. Doktoři zastávající opačný názor se asi pro jistotu neobjevili vůbec. Advokátka byla k ničemu, hlavně že měla v každém záběru víno na stole. Vlastně mi to neřeklo vůbec nic, kromě toho, že pokud nebudete očkovat nemusí se vaše dítě dostat do školky. Ztráta času něco takového sledovat.

plakát

American Horror Story - Murder House (2011) (série) 

Normal people scares me. Dominique. První 3 díly první série mi vůbec nedávaly smysl. Nevzdala jsem to a jsem ráda, protože jsem našla další seriál, který stojí za to!

plakát

Sherlock (2010) (seriál) 

"I'm not psychopath. I am highly fuctioning sociopath. Do your research." - Nečekala jsem takovýto strhující seriál. Naprosto mě potěšilo obsazení, hned první díl naprosto úžasný. Analytický, vtipný, žádné trapné přehrávání. Hodně lidí nadává na remake filmů a seirálů. Nový Sherlock se mi líbí i jako filmy s Robertem Downey Jr. a Judem Lawem, tak i jako seriál. Naprosto excelentní.

plakát

Na dotek (2004) 

Nápad a obsazení na jedničku, ale neustálé poskakování v časové linii nebylo to pravé.

plakát

Talentovaný pan Ripley (1999) 

Matt Damon, Jude Law, Gwyneth Paltrow a Cate Blanchett... Docela slibné obsazení, pěkně natočeného filmu. Ale i tak mě tento film vůbec nenadchl. Matta Damona mám velmi ráda, ale někteří herci zrají jako víno a on je jedním z nich. Myslím, že kdyby tuto roli dostat nyní, pojal by to celé úplně jinak. Bohužel, nepřesvědčil mě o tom, že by v tomto filmu byl prvotřídní padouch, kterým umí být...