Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Krimi

Recenze (19)

plakát

Jan Žižka (2022) 

Jelikož miluju historické filmy a na něco dobrýho z českých kotlin jsem čekal dlouho, tak jsem se na Žižku těšil. I přes moje obavy, po trailerech a různých recenzí, tak se mi film líbil. Ano mohl bych mu vyčíst různé věci, jako že Žižka chvílemi působí nesmrtelně, jeho charakter úplně neohromí, občas zmatené i u akčních scén atd... Ale prostě i tak syrovost doby, i ty akční scény, pohledy na naši krajinu/zámky, Karlův most, obsazení. Prostě i přes ty věci, co se dají vyčíst jsem si film užil. Navíc je tam prostor pro pokračování na Husitské války a tam je šance to zase pozvednout dál a poučit se z nějakých chyb. Dávám 8/10.

plakát

Ladíme 2 (2015) 

No ok, čekal jsem že finále udělají trošku bombastický a že už do prdele přijde nápad a alespoň na tu mezinárodní soutěž v aac se spojí konečně s nějakýma boyskyma aac, třeba s Trablemakers a by to mělo koule ale kdepak, beatbox všude v každý kapele zvlášť německý dělali chlapy a alespoň dva, no samozřejmě tady to zfoukne sama tichá vyjetá číňanka nebo co to je, v prvnim díle udělá beatbox uplně neskutečně slabej a treapnej a na podiu to zni jako kdyby tam do píče mixoval Wich osobně , no OK teda, přimouřený oko ale co mě nasralo bylo to, že ty německý psožrouti mají 100x lepší vystoupení a oni vyhrajou s touhle srágorou co si vytáhly z prdele, úplně nechutně slabý zase neskutečnej slaďáček no a taky by mě zajímalo kolik členů může mít ta acc , když tam někdo vystupuje v 10 a pak Belas vystupujou v 50 ze starejma rašplema taky dobrý asi je dopsali na soupisku, když šli na jeviště. Konec zajebanej....Ale 3 tomu musim dat z principu a za ten beatbox co jsem tam slyšel. Jinak strašnej bulshit !!

plakát

Avengers: Age of Ultron (2015) 

4 hvězdy a to jenom proto, že mam Avangers a filmy od Marvelu hodně rád :) , jinak oproti prvním Avangerům pro mě zklamání.

plakát

Dokonalý svědek s.r.o. (2015) 

Tenhle snímek mě mile překvapil, zasmál jsem se dost, samozřejmě, že to dost stojí na výkonu Kevina Harta ale i tak za mě supr film...

plakát

Hra o trůny (2011) (seriál) 

Pro mě jednoznačně nejlepší seriál co se týče děje, zvratů, charakteru postav.....a to bych mohl pokračovat dál. Neni o čem, prostě za plnotuk :)

plakát

Rychle a zběsile 7 (2015) 

Chvíli jsem přemýšlel jestli Avangars 2 nezačali o něco dřív a nepustili nám je místo slíbených Rychle a zběsile. Každopádně jestli to s přehnaností takhle půjde dál, tak v dalších možných dílech už bude létaní aut, rvačky typu Hulk vs Thor na běžném pořádku. Ale jo celkově pěkné rozloučení s Paulem :)

plakát

Gambler (2008) 

Pěkný karty Tomy :D ....

plakát

Zátah: Vykoupení (2011) 

Nabralo to ze začátku perfektní nádech dokud jsem nezjistil, že asi každej feťák v tom paneláku umí víceméně dobře kung-fu, hlavní hrdina k nevyčerpání s tím kolik se naběhal a dostal granátů a finálová bitka trošku víc přesycená a přehnaná ale jinak supr :) .