Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (3)

plakát

Sedmero krkavců (2015) 

Letecké záběry jsou fajn, ale na tom byl film stát neměl, na scénáři ano: Co mi vadilo: Začátek: hlavní motiv, proč se bratři změnily na krkavce, naprosto upozaděn, přestože na tom stojí celý příběh + souvisí s tím i naprosto nudné postavy rodičů Bohdanky. a hlavně: na pochopení příběhu bylo potřeba deset? "hřebenových flashbacků" a dlouhé věty od vypravěče na začátku i na konci, aby diváci vůbec pochopili, co vlastně viděli, no to nepovažuju za dobrý způsob vyprávění. Co se mi líbilo: Remundová Sabina byla výborná "zlá" královna, té jsem to jako jediné věřil, proč dělá to, co dělá.

plakát

Šestapadesát neomluvených hodin (1977) 

Dnes už těžko pochopitelné, přesto si myslím, že to bylo míněno na jako trochu výchovně laděný film, jinak jsem si to vysvětlit nedokázal. Nakonec došlo i na vystřízlivění z alkoholu, smíření s tátou, který byl nakonec stejný jako syn, škola taky dopadne. Z toho vyšlo i to, jak lehce se zápletka rozpletla a docela sama. Z dnešního pohledu výborné herecké obsazení - opravdu klasa. Pro ostatní komentující: Proč do Polska?:-D Musím se Vašim nechápajím hlasům smát, chtěli do Polska, protože z Polska by se jim líp utíkalo na západ, třeba přes to moře, jak se ve filmu říká.

plakát

Moje tlustá řecká svatba (2002) 

Samozřejmě, že je to odlehčené téma, celkově však mi to přišlo slabé z několika důvodů: [1] Ian, hlavní "neřecká" postava byl prostě jen zaláskovanej a vůbec se ničemu nebránil, pořečtění, řecké svatbě, náboženství... prostě nic, neměl svůj názor, život, všeho se hned vzdal - přitom z toho mohla být ta hlavní, zajímavá zápletka. [2] "Řecké vtipy" prostě přestaly být vtipné, když se začaly opakovat a opakovat a opakovat. Jo, zkoukl jsem to, byl to fajn námět, občas jsem se i usmál, z výše uvedeného nemohu dát více než dvě hvězdičky.