Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Romantický
  • Fantasy

Oblíbené filmy (5)

Arráncame la vida

Arráncame la vida (2008)

Strhující příběh mexické historie kolem roku 1930. Krásný film, který vykresluje tuto zemi, její prostředí a obyvatele. Ve filmu je krásně vykreslená naivita mladé Cataliny, která nemá o politice ani šajna, je z vesnice a jakmile uvidí muže v uniformě, je z toho celá paf. Sebejistotu a mačismus mužů u moce zde reprezentuje Andrés Ascensio, který si v podstatě dělá, co chce a je mu jedno názor ženy. Catalina se tak díky své hlouposti a zvědavosti dostane do vyšší společnosti, která pro ni ale není vůbec výhrou, ale spíše neštěstím. Tento film patří k mým nejoblíbenějším, prostě celou dobu napínavý a velice kvalitně natočený. Vřele doporučuji!

Camino

Camino (2008)

Film, který se objevil na festivalu španělského filmu La Película a díky tomu se dostal i mezi české diváky. U tohoto filmu budete plakat. Celé dvě hodiny se díváte na to, jak malé děvčátko z plného zdraví najednou mizí a mizí a doufáte, že se to nějak zvrátí. A ono ne. Umře. A vy pláčete. Zároveň je to ale film plný lásky, pochopení, smíření a odpouštění, souhra náhod, kdy si myslíte, že hůře být nemůže, ale ona přijde jedna rána za druhou. Tleskám.

Pravidla moštárny

Pravidla moštárny (1999)

"Goodnight, you princes of Maine, you kings of New England" :-) Irvinga mám ráda a bála jsem se, jaký bude film. Nezklamal. Opravdu moc hezké.