Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Recenze (4)

plakát

Borg/McEnroe (2017) 

Tenisové kurty, kam přichází Bjorn Borg v cca 6 minutě filmu označené jako "Tennis Club Monaco", jsou ve skutečnosti kurty na pražské Hanspaulce.

plakát

Poklad na Stříbrném jezeře (1962) 

Chyba ve filmu: Ke konci filmu, než bandité sestupují k jezeru, určí Cornel, že "Greg a González" zůstanou u koní. V další scéně, kdy rozkáže pokácet stromy a postavit vor je ale vidět, jak jeden z dvojice, co měla zůstat u koní, chytá kládu, kterou jiní bandité spouští vedle vodopádu dolů. Za chvíli pak opět nahoře ten samý bandita vyhraje střižbu, vydá se k jezeru a chytne Freda s Elen na úniku.

plakát

Ranař (2011) 

Chyba ve filmu: V posledním zápase cca v 75 minutě filmu říká Laflamme Dougovi na střídačce, že další gól dá pro něj, naskočí na led a s držením hokejky na levou stranu proklouzne mezi dvěma obránci, když ale dělá backhendový blafák brankáři a těsně mine branku, drží hokejku napravo. Podobná chyba byla i v dalším hokejovém filmu Youngblood, kde v prologu mladý Youngblood na rybníku vodí všechny s držením hokejky na opačnou stranu než dospělý Youngblood ve zbytku filmu. Každý, kdo někdy hrál hokej ví, že tohle není fyziologicky možné...

plakát

Youngblood (1986) 

Chyba ve filmu: Když se v úvodu prohání malý Youngblood na zamrzlé řece s kamarády, drží hokejku na levou stranu. Ve zbytku filmu ale hraje s hokejkou na pravou stranu.