Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Krimi

Recenze (31)

plakát

Premiér (2019) (seriál) odpad!

Bože to je srač*a

plakát

Redakce (2004) (seriál) 

Za námět, prostředí a obsazení tehdy ještě začínajících a dnes úspěšných herců 3*

plakát

Ordinace v růžové zahradě (2005) (seriál) 

Říkám si, co má tenhle seriál do sebe, když ho pořád natáčejí a fanouškovskou základnu má poměrně velikou. Několik mých známých a dokonce i bratr to dokážou ocenit. Jestli je to tím nesmrtelným prostředím nemocnice, které má vždy úspěch u seriálů... netušim, proto raději nehodnotim, ale nebaví mě na to koukat ani minutu

plakát

Ulice (2005) (seriál) 

1* za to, že mě v mých 12ti letech dokázala zaujmout na shlédnutí možná tak 10-15 dílů. Až teď si ale uvědomuju, jak špatný herecký výkony od herců, kteří mají na víc a natočili spoustu výborných filmů, tam jsou.

plakát

Hobit: Neočekávaná cesta (2012) 

Je jasný že většina hvězd rozdaných tomuto filmu patří převážně Tolkienovi za knihu a děj, co se zpracování týče, nic moc, ale herecké obsazení i výkony moc dobré. 5* Tolkienovi, 2* filmu.

plakát

Hobit: Šmakova dračí poušť (2013) 

Kdyby byl natáčen ve stejné době, jako Pán prstenů, určitě by mu to přidalo, tehdejší technologie by jim nedovolila udělat z tohoto filmu jen bezpočet počítačových scén někdy až z do oka bijícími grafickými efekty. Alespoň už nebudu tak nedočkavě čekat na trojku, jak tomu bylo při čekání na dvojku. Ve škole bych tomu dal tři mínus.

plakát

Super drbna (2007) (seriál) 

Viděl jsem pár dílu a úspěšně je i dokoukal takže nejspíš koukatelný, a pro moji přítelkyni naprosto důležitá součást života, takže pro případ, že by se koukala na mé hodnocení, 3* :-)

plakát

12 let v řetězech (2013) 

Předlouhý film s mnoha naprosto bezvýznamnými scénami, například dvouminutový záběr na strom který je ovíván větrem. B. Pitt se mi do role zachránce a hrdiny docela hodil, takže ze závěru filmu jsem měl docela radost. Taky neuvěřitelné herecké výkony u té hlavní otrokyně, jejíž jméno si už nepamatuju. Celkové zpracování za 4*

plakát

Vlk z Wall Street (2013) 

Ještě před tim, než jsem ho viděl, jsem všude četl, jak si Leo zaslouží oscara za tohle, že byl nejlepší na světě apod... což byla chyba protože když jsem na to koukal, tak mě to sice hodně bavilo, ale pořád jsem čekal nějakou průlomovou scénu se světovým hereckým talentem, a on to byl pořád ten samej Leo, sice výbornej, ale na jednoznačnýho oscara jsem to teda neviděl. U pár scén jsem se ale fakt řezal, například fáze mozkové obrny apod.. Leovi dávám plnej počet, ale celkovému filmu čtyři hvězdy.

plakát

Probudím se včera (2012) 

Nevím jak ostatní ale já se u toho docela řehtal, potěšilo mě několik velice dobrých hereckých výkonů, jinak námět a problematika cestování časem je velmi složitá a tak raději moc nepřemýšlet. :-)