Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Horor

Recenze (5)

plakát

Hodiny (2002) 

Film, který je skutečným skvostem nejen pro milovníky Virginie Woolfové , ale i pro ty, kteří se zajímají o psychologii a nejsou jim lhostejná psychická a duševní onemocnění. Dokonalé obsazení, brilantní prožitek. Scénárista, režisér, herci, hudební podkreslení scén - dokonalé...! Víc takových filmů by milovníkům inteligentních filmů a žádných ,,béček" jen prospělo. Plný počet hvězd je zcela jasný!

plakát

Boží armáda (1995) 

Film vyloženě pro fanoušky tohoto žánru mezi které se řadím, tudíž dávám plný počet i když slabiny tu byly. V podstatě místo svižného děje tu dřely Simon s Gabrielem a Luciferem ( úžasní herci!) , kteří udrželi pozornost diváka. Nicméně, nikde nemůžu najít předcházející díl. Poradí mi někdo ?

plakát

Kronika (2012) 

Tři puberťáci získají superschopnosti a každý s nimi naloží po svém - berou to jako zábavu, prima úlet a pak se to zvrtne. Ok! Myšlenka je to dobrá, vymyšlená je i charakteristika hlavních postav a nápad jak by měl film probíhat , ale ty efekty ve vzduchu , které křičí ,,visím na laně a nevím jak se na tom hýbat", jsou k pláči i k smíchu. Postavy jako umírající matka a opilý otec tam dostávají trochu neurčitý a mdlý prostor. Kamerový způsob zachycení děje dost připomíná ,,Záhadu Blairwitch" a občas je spíše na škodu. Každopádně jeden kluk způsobí ve městě víc škody než celý tým Avengers a ,,zdrcený" (ironicky myšleno) kamarád ho musí zabít. Tři hvězdičky dávám za nápad, slibný příběh a tématiku superschopností, ale trikové oddělení by se mělo stydět.

plakát

Černá hodina (2011) 

Film, který příliš nenadchne , ale ani neurazí. Velmi vtipná je předvídatelnost umírání jednotlivých postav. Přesně podle klišé vzorce to nejdříve schytá hlavní záporák, pak jedna z holek a nejlepší kamarád hlavního rádoby hrdiny. Ani Nezvratný osud by neměl přesnější postup, jaký už předem vidí divák. Nakonec si samozřejmě zbyde dvojice, která přijde ke způsobu jak zabít ,,neviditelné" mimozemšťany jak slepý k houslím. Hvězdička za nápad, druhá za koukatelnost , ale víc ani ,,ń" .

plakát

Pacific Rim - Útok na Zemi (2013) odpad!

Naprostá vykrádačka filmů typu Transformers, Godzila a možná i Avatar. Katastrofální nuda, žádný děj, postavy k smíchu. Sledování filmu jsem si krátila občasným usínáním. Po průchodu robotických příšer městem už by nezbylo ani živáčka , ale film přesto pokračuje a pokračuje. Kéž by byl kratší. Zbytečně vyhozené peníze, za které se mohlo natočit něco na úrovni. Bohužel nelze dát ani jednu hvězdu za nápad, žádný totiž nevidím.