Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Horor
  • Krimi

Recenze (315)

plakát

Climax (2018) 

Na začátek musím uvést na pravou míru své hodnocení. Climax dostal 3 hvězdy, ale v zásadě je pro mě nehodnotitelný. Je to něco mezi 5ti hvězdami a totálním odpadem! Zanechal ve mě neskutečný pocit, velmi silný, leč rozhodně ne příjemný. Rozumějte, já skousnu hodně, s násilím a šílenostmi by se klidně mohlo ještě přidat, ale jakmile je tam zakomponované malé dítě, všechny vlasy se mi ježí a vypínám (stálo mě to spoustu přemáhání, ale i přes dětský křik, který je nejhrůzostrašnějíším prvkem filmu, jsem to nevypla).Což znamená, že svůj účel film asi splnil.

plakát

Code Black (2015) (seriál) 

Pokud jde o lékařské seriály, tak mohu s klidem říci, že už mám něco nakoukáno, protože lékařině dám vždy šanci. A právě Code Black je mého srdce výtěz. Je nekonvenční, originální a hlavně vám zvýší tep na téměř nepřijatelnou hranici. Od první klapky, od první vysvětlivky, cože to ten code black vlastně je, až do konce, je to doslova průtrž emocí a adrenalinu. S ničím se moc nepáře, postavy se omezují jen na temperamentní pokřiky nad umírajícím pacientem a při zdejším hodnocení to prostě musím vychválit až do nebes.

plakát

Čarodějky (1998) (seriál) 

Nesmrtený seriál. Jeden z prvních seriálů ,co jsem kdy sledovala. Jistě ovlivnil mé dětství ,i když s přiznám ,že někdy jsem z něj měla noční můry:D. Všechny hlavní postavy mají svůj charakter a své osobní kouzlo a já jsem měla vždy nejraděj Paige ,asi proto ,že si dělá věci po svém a je sebevědomá. Viděla jsem první i poslední díl ,a na rozdíl od jiných seriálů ,tady jsem s koncem spokojená. Úžasný a originální!!

plakát

Černé Vánoce (2019) 

Tak tenhle film byl opravdu o ničem, co mě ale opravdu dopalovalo byly hlavní hrdinky, které perfektně zastávaly role histerických kravek. Tvůrci se skrze tento snímek snaží propagovat svůj náhled na feminismus, bohužel toto téma neuchytili zrovna nejlépe, protože je feminismus a FEMINISMUS. Aneb buďto jsme si všichni rovni, nebo ženy jsou všechno a muži nicky, které ani nemohou otevřít pusu. Ženský by je totiž vypakovaly za ucho z domu.

plakát

Další šťastný den (2011) 

Jasně proč nenatočit film ,kde jde jasně vidět ,že Ellen Barkin je minimálně po desti plastikách. A proč nenatočit film ,kde na pohled sympatická Demi Moore hraje mrchu číslo jedna. A proč taky nenatočit film ,kde je na jednom místě dvacet nenormálně jednajcích lidí u kterých když to vidíme děkujem samému pánu bohu za svoji rodinu a za to jak je "normální". Možná je až strašidlné ,že v tomto snímku se mi zdáli nejsympatičtější psychicky narušený ,drogově závislý Elliot a sebepoškozujcí se Alice. I když jsem se chvílemi chytala za hlavu a nechápala jednání některých postav ,tak jsem se u filmu příjemně odreagovala.

plakát

Dárek (2015) 

Po shlédnutí bych jednoduše řekla, že jeden se sociopatem narodil a ten druhý se psychpatem stal. Následkem sociopatových činů samozdřejmě.

plakát

Darwinovy ceny (2006) 

Darwinova cena jako taková je originální a většina lidí se řehtá těm debilům ve videích, ale je to spíš llítostivé že lidský druh může bát tak stupidní. Film hezky ukazuje jak snadno člověk může do toho šílenství spadnout. No řekněmě si, kdo aspoň jednou v životě neudělal totální blbost která ho za určitých okolností mohla stát život?

plakát

Dávám tomu rok (2013) 

Nepředvídatelné! Nade vší pochybnost mě dostal svou originalitou. Není jako klasický romantický film kde se pár pozná, vezme se, přijdou problémy a nakonec si stejně padnou do náručí...a v tuhle chvíli si tvůrci řekli...: "Proč nenatočit film, kde to tak nedopadne? Proč nenatočit film, kde oba padnou do náručí svým milencům?"

plakát

Deník Anne Frankové (2001) (TV film) 

Celý film je natočený hodně reálně. Je zajímavé že ze začátku se mnou tenhle film ani nehnul ,ale jakmile ze rozběhly závěrečné titulky ,bkdo jak umřel rozbulela jsem se jako želva.!