Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (64)

plakát

Annabelle (2014) 

Příběh této roztomilé panenky byl částečně, a pro mě dostatečně, nastíněn ve filmu, jinak velmi povedeném horroru V zajetí démonů. Tento film je založený pouze na "lekačkách", které divák dopředu předvídá a děj rovněž tak. Nedá se vyzdvihnout hudba, efekty, příběhy postav, prostě nic, kvůli čemu byste si ten film pustili znovu.

plakát

Babovřesky (2013) odpad!

Film jsem sice dokoukal celý, nicméně po půl hodině sledování jsem měl sto chutí odejít. Už kdysi po shlédnutí traileru, po čemž jsem se těšil na film ještě méně, jsem čekal přesně takový průser. Ani jedna scéna mě nepřinutila se upřímně zasmát. Velmi umělý humor s umělými hereckými výstupy. Podle mě to bylo trapné, kýčovité (scéna s explozí - co to mělo být? :D :D ) až nevkusné a musím říct, že to byly nejdelší 2 hodiny, které jsem u filmu strávil. Těšme se na dvojku :D

plakát

Colette (2013) 

Hlavně NE S ČESKÝM DABINGEM. Původní anglická verze přemluvená do češtiny a je to děs. Věřím, že kdybych prvně viděl film s originálním dabingem + tit., moje hodnocení by bylo určitě o hvězdičku výš. Poutavý námět z prostředí, které se v našich filmech ne tak často vyskytuje, mě ale zaujal i díky své "bohaté výpravě", která tomu všemu nasazuje čepičku s nápisem "veliký česko - slovenský film". Veliké plus přičítám hudbě, kterou komponoval Hollywoodský skladatel Atli Örvarsson.

plakát

Ďáblův advokát (1997) 

Al Pacino je bezkonkurenčně nejlepší ďábel, co jsem kdy ve filmu viděl.

plakát

Dárce (2014) 

Vzhledem k současnému filmovému trendu Hunger games, Divergence a jiným obdobným nápadům se zjevil další, s podobnou tématikou, s podobným světem a se stejně zavrženým hlavním hrdinou. Pro fanoušky tohoto typu, to jistě bude veliký zážitek, pro mě sympatické sci-fi, které si mě na hodinku a půl získalo a odvedlo mě do zcela jiného, nápaditého a jednoznačně smutnějšího světa.

plakát

Don Jon (2013) 

V úvodu filmu krásně vystihli všechny podstatné věci, mnohdy i velmi vtipně, naopak od dalšího průběhu, kde jsem postrádal stejnou pestrost výkonů a scénáře, jako na začátku.

plakát

Doupě (2014) 

V podstatě se jedná o přesný remake dějové linky Okrsku 13. Tudíž komu se Okrsek 13 líbil, tento film ho bude zatraceně nudit. Nic nového nepřinesl, ba naopak z původního filmu ještě více ubral na hereckých výkonech, zážitku z akce, rvačkách a parkourových scénách, na kterých je vlastně vystavěný.

plakát

E.A. Poe: Podivný experiment (2014) 

Přesně ten typ filmu, který má rád. Rozjede se děj, máte nějakou představu, pak zjistíte, že je to vlastně úplně jinak, tím pádem se podstata děje o 360 stupňů změní a váš pohled na film dostává jiné obrátky a když už se to blíží do finále a čekáte největší rozuzlení, tak........

plakát

Experiment (2010) 

Originál jsem neviděl a zcela upřímně, mám z toho docela strach. Chtěl bych vidět všechny verze, ale tato (pro mě jako první) mi nastavila poměrně vysoko laťku. Film na mě udělal veliký dojem a ještě nějaký čas mě nutil se nad ním zamýšlet. Forest Whitaker - parádní výkon, šel z něj strach, respekt, hrůza, šílenost.... za mě 4*