Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Dobrodružný
  • Akční
  • Animovaný

Recenze (5)

plakát

Útěk ze Sibiře (2010) 

Film, kde se putuje, putuje, putuje, umírá, putuje, umírá, putuje, putuje a putuje. V první třetině se mi zdá děj kapku zmatený, ale ty dvě nastávající to naštěstí vyzdvihují svým vzpružením, dramatizací a šťastným koncem. Můj dojem při naskočení závěrečných titulek?...zajímavá podívaná s tou pravou atmosférou cesty za svobodou.

plakát

Cyberbully (2011) (TV film) 

Velmi dobrá podívaná, která nenudí ani minutku. I když jsem se sama do situace, v jaké se ocitla hlavní hrdinka, nikdy nedostala, tak je mi toto téma blízké. Možná je to proto, že mi je 18 let a na podobných stránkách také nějaký ten čas strávím a leckdy se až pozastavuji nad tím, co někdo může ze své klávesnice vůbec dostat. Každopádně na Emily a její herecké výkony se krásně kouká a určitě nejen u mne si po tomto parádně šplhla. Jen mě trochu zklamal přeameričtělý a přehappyendovaný konec. Ale jinak palce hore.

plakát

Elisa z Rivombrosy (2003) (seriál) 

Divím se jak špatné hodnocení tento seriál sklízí. Já do něj byla dříve pěkně zažraná. Herci byli charizmatiční, prostředí nádherné a hlavně 1. série stála za to. Navíc Fabrizzio byl vážně krásnej chlap. Za mě hrdých 5 hvězd.

plakát

Deník Bridget Jonesové (2001) 

U obou filmů s Bridget se bavím asi už od svých 10 let. Vtipná britská komedie, která mne nejspíš nikdy neomrzí. Jonesová je kouzelná a její dva vícečiméně potencionální partneři jakbysmet. Garantuji náladozlepšující účinek tohoto filmu.

plakát

Ptačí zpěv (2012) (TV film) 

Film, kterému nechybí snad vůbec nic. Překrásné záběry, pro mne zajímaví neokoukaní herci (Eddie Redmayne umí vymáčknou ty slzy vážně na jedničku!) a velice emotivní příběh. Zkrátka požitek z dobrého filmu. Rozhodně doporučuji zhlédnout!