Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Animovaný

Recenze (4)

plakát

Já, legenda (2007) 

Jeden z nejvypravnejsich komornich filmu. Prvni dve tretiny fajn, ale ten film mel skoncit po prevraceni auta. Pak nasleduje cire utrpeni zakoncene vesnickou uprostred zelenych luk s konejsive zvonicim kostelem. Hnus, velebnosti...

plakát

Nepříjemná pravda (2006) 

Zima nám nebude, to je pravda. Pravda nepříjemná, nová ale nikoliv. Klobouk dolů za zpracování a přímočarost s jakou je podávaná, škoda jen, že podobný dokument nevznikl před deseti lety. Nebo možná dříve, v tu dobu jsem rozum bral já a s ním i tento fakt. Až teď se zjišťuje, že nestačí něco říct - je třeba do lidí natlouct tak, že se nadechnou až po závěrečných titulcích. A to se Al Goreovi - v případě, že je pro diváka tématika nová - podařilo zajistit.

plakát

Gudseeora geumsuna (2002) 

Zájemcům o zpestření filmového jídelníčku nelze než doporučit, po několika málo minutách vypraví Du-na Bae manžílka do prvního dne v nové práci a divák se naučí jazyku, kterým s ním bude film dalších 90 minut komunikovat: přehrávání, vtip a groteska střídající citové scény a svižně odsýpající děj. Následuje kouzelně absurdní noc proběhaná s batoletem na zádech zakončená válkou gangů a příjezdem tchýně. Úsměv na tváři zaručen.

plakát

Nebe nad Berlínem (1987) 

Když děcko bylo děckem, Atmosféra, intenzivní předání emoce, radost ze světa. klimbalo volně rukama, Berlín. Berlín! Vejpůl zaříznutý život pulzující na pomalu tlejících ostatcích sebe sama. z potoka chtělo řeku mít, Colombo, kafe v bistru s Bratwursty, Nick Cave, cirkus a andělé v dokonalém souznění. z řeky veletok Účel? Dokonalý citový vyprošťovák a antidepresivum. a z této louže moře.