Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Krátkometrážní

Recenze (44)

plakát

Absolvent (1967) 

Mě tenhle film taky přijde jako příliš nadhodnocenej,zřejmě jsem nepochopil jeho skutečný sdělení...Pro mě je to naprosto průměrný film,sice s krásnou hudbou a slušnými hereckými výkony,obzvlášť Anne Bancroft ukazuje že si ženy umí jít jasně za svým a je velice přesvědčivá,ale celkově mě ten film zklamal,čekal jsem rozhodně víc.Hlavní hrdina se většinou choval jak blbec a občas jsem měl u některých scén nutkání to vypnout.Jednou mi to rozhodně stačilo.

plakát

Babovřesky (2013) odpad!

Asi nejhorší film na který jsem kdy neuváženě šel do kina.Jelikož v tu dobu moc výběr filmů nebyl a my chtěli mermomocí na něco jít,tak jsme dali důvěru Troškovi jehož Slunce sena beru jako klasiku a mam je rád.A byla to obrovská chyba,protože ještě nikdy jsem neměl takový nutkání odejít z kina před koncem.Nechtěl jsem být za sraba co utíká z boje,tak jsem to nakonec přetrpěl a dokoukal to,ale na dvojku už teda odvahu nemám ani v televizi.

plakát

Bájní tvorové: Dračí hrobka (2013) 

OK,tak si to Scott zkusil jaký to je i v jiným žánru a zase by se měl co nejrychleji vrátit k tomu co mu jde nejlíp nebo si příště líp vybírat. Dle mého názoru celkem zbytečný film,který ničím nezaujme.

plakát

Bojovníci ze Šaolinu (1978) 

Tak tady jsem se dlouho rozmýšlel jaký dám vlastně hodnocení.Co se týká akčních scén tak jsem byl mile překvapen.Sice tu nejsou žádné legendární souboje na které bych se byl schopen dívat pořád dokola,ale Jackie tu nebyl za chudáčka a předváděl slušné efektivni kung-fu.To byl asi jediný důvod proč jsem uvažoval i o výšším hodnocení.Zbytek už byl ale docela bídný.Zápletka by se ještě s přimhouřením očí dala,ale to zpracování děje bylo fakt hrozný,často jsem kroutil hlavou co to tam zase vymysleli,scénáristi asi měli při psaní slabší chvilku a plno věcí jim nepřišlo poměrně nelogických.A závěrečné zklamaní na konec byla bitka s třema kloboučníkama,kteří se mi vizáží fakt líbili a vypadalo to že to budou pořádní bossové,ale nakonec nepředvedli téměř nic.Jako demonstrační film Jackieho tvorby pro neznalé určitě nebrat.

plakát

Černá Dahlia (2006) 

Nemůžu si pomoct,ale pro mě byl tento film,navzdory velice slušnému obsazení, poměrně velkým zklamáním.Absolutně nevyužil svůj potenciál a zajímavou zápletku úplně zabil.Měl jsem často pocit,že tam kus chybí,který by mi osvětlil proč jak co,jelikož mi jednotlivé scény občas nedávaly smysl.Od Briana de Palmy bych rozhodně čekal víc než nedotaženou nezáživnou detektivku.

plakát

Černá labuť (2010) 

No,takovýhle psycho jsem teda nečekal,ale musím uznat že Naty dostala toho zlatého pána opravdu zaslouženě.

plakát

Česká soda (1998) 

V době vzniku mi to taky přišlo zábavné,ale s odstupem času,při shlédnutí po mnoha letech,už mi to tak vtipný nepřišlo a myslím,že současní mladí,kteří už tehdejší politickou špičku,kterou tento pořad paroduje,vůbec neznají,už to neocení tuplem.Ale třeba se pletu.

plakát

Detektor lži (2011) 

Asi nejvtipnější kraťas co jsem zatím viděl.Stačí si na něj jen vzpomenout a musím se smát a dokoukat ho s vážnou tváří i naponěkolikátý se snad ani nedá :)

plakát

Don's Plum Bar (2001) 

No,žádný zázrak to opravdu není,ale aspoň tam byli pěkný holky :-)

plakát

Forrest Gump (1994) 

Co k tomuto filmu říct? Nádherná podívaná s hereckým koncertem Toma Hankse na kterou se dá dívat nesčetněkrát a pořád se člověk bude stejně dobře bavit.