Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (89)

plakát

Ajťáci (2006) (seriál) 

Určitě znáte takový ten večer, kdy si máte chuť něco pustit, protože v televizi je jako vždy velké H***** , ale nemáte chuť na dlouhý příběh, nemáte chuť ani na komedii, ani na thriller, ani na horor, ani akčňák prostě na nic. Toto velice zapeklité dilema Vám nepomůže vyřešit nikdo jiný než IT CROWD! Onen "STRES!" Vám zažene fakt úžasná podívaná prošpikovaná tím nejlepším humorem! Takže si dáte 1., 2., 3., 4. díl a následují další, takže ve finále jste si klidně mohli pustit nějakej ten 2 hodinovej biják, ale nepobavili by jste se ani z 1/10 jako při sledování Ajťáků. Ouu yes! Eiffel tower!

plakát

Amadeus (1984) 

Je to naprosto dokonalé!!

plakát

Angry Birds ve filmu (2016) 

Jelikož jsme to hrály, tak jsme se na film moc těšili. Děti nadšený, já spokojená a moje mamka otřesená :D Líbila se mi zápletka, charaktery (např. Žluťas je top) a spád... nemůžu si stěžovat :)

plakát

Anna Karenina (2012) 

Tento klasický příběh mi do filmového zpracování zkrátka moc nesedl. Prostředí divadla a měnících se kulis, které střídaly jednotlivé části příběhu, mi tam docela i vadily. Film byl jako sushi. Rozsekrájený na malé kousky. Co se týká hereckého obsazení, tak Keira je sice krásná, ale na Annu Kareninu mi příliš nesedla. Její milenec Taylor-Johnson nebyl úplně marný, ale... Zato Jude Law, Mattew Maxfadyen a především Domhnall Gleeson byli, dle mého názoru, dokonalí. Celkově z toho mám dost smíšené pocity, protože na dílo tohoto formátu mi toto filmové zpracování vůbec nesedí. Ale ať si udělá závěr každý svůj...

plakát

Berlin Calling (2008) 

Pustila jsem si to na základě sountracku, který mě opravdu zaujal. Co se týká filmu, tak naprostá paráda. Dějová linka proplétající se klubama, festivalama, léčebnou, městem atd. protknutá hudbou, která do děje sedí jak "prdel na hrnec", je naprosto dokonalá. Film je svižný, má rozhodně co říct a dost autenticky vypovídá o životě party people. Vše je hezky syrové a bez obalu. A to mě na filmech opravdu baví. Takže rozhodně doporučuju všem, co mají rádi tento hubení žánr a baví je pařit.

plakát

Birds of Prey (Podivuhodná proměna Harley Quinn) (2020) 

No... kde začít. Je jasné, že se od filmu nedá očekávat lautr nic duchaplného, ale jako celek je to celkem fajn oddechovka. Je milé, jak se holky nakonec semknou a vše se vyřeší. Je tam opravdu mnoho scén, které jsou přitažené za vlasy, ale v rámci žánru je to OK. Takže suma sumárum... bylo to zábavné, ale odvařená jsem z toho nebyla. Jako gaučovej filmík je to ale príma. Happy end.

plakát

Bohemian Rhapsody (2018) 

Konečně jsem měla možnost shlédnout tento biák a moc mě mrzí, že mi nevyšlo ho vidět v kině. Koncertové scény musely být v kině fantastické. Ale pokud mám hodnotit film jako celek, tak jedním slovem pecka. Co se týká hereckého obsazení, tak jsem si chvíli musela zvyknout na Ramiho v roli Frediho, ale tak to mám asi u všech biografií. Každopádně on i všichni ostatní odvedli parádní výkon. Muzika této legendární kapely byla samozřejmostí a fungovala perfektně. Nahlédnutí do zákulisí celebrit tohoto formátu bylo výstižné a velice dobře zpracované. Film plynul naprosto přirozeně bez jakýchkoli prostojů či táhlých pasáží. Několikrát jsem měla husí kůži nebo slzy v očích a to jsem na to koukala doma. Opravdu emocemi nabitá biografie, která rozhodně stojí za shlédnutí.

plakát

Camino (2008) 

Téma filmu je silné kafe. Umírající malá holka, která by měla život před sebou. Pro část lidí citová ždímačka, ale filmy se točí o všem možném... tohle se běžně děje, tak co. Film mě zaujal, ale měla jsem problém s tím náboženstvím. Jsem ateista a nemohla jsem si pomoct, ti kněží, sestry, modlení a furt dokola něco o víře v Boha bylo na můj vkus otravně vtíravé a za to hvězda dolu. Jinak spád filmu, celkový dojem, hudba a v neposlední řadě výkon hlavní hrdinky byl výborný. Další film, který mě nutí k zamyšlení. A to můžu...

plakát

CBGB: Kolébka punku (2013) 

Bavilo mě to. Adam Rickman mi tam vyloženě seděl a o hudbě nemluvě... to je klasika. Něco mi tam chybělo, ale protože nevím co, tak nechám poctivý ****

plakát

Cestující v dešti (1970) 

Nedavno mě mile překvapila TV a uváděla dobrý film. I přesto, že byl až do půlnoci ve všední den, tak jsem ho dokoukala a moc se mi líbil. Nevím proč, ale připomínal mi novou verzi Psycha od A.H. Nicméně jiná zápletka a celý průběh filmu byl jiný, ale prostě supr. Herecké obsazení, hudba, spád... prostě spokojenost. Pro lidi, co mají rádi starší kriminálky můžu jen doporučit.