Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Sci-Fi

Recenze (108)

plakát

The Punisher: Dirty Laundry (2012) 

vynikající desetiminutovka. Má to všechno co to má mít a ještě něco navíc. Rozhodně přesně takový Punisher, jakého máme z komixu rádi :). Prosím prosím, natočte takhle kvalitní celovečerák a slibuju že na něj do kina půjdu 2x :)

plakát

Whiplash (2014) 

letos to vypadá na plejádu filmů s hlavními hrdiny sociopaty :) Za mě jen dobře a víc takových. Vše připomíná trošku klasický sportovní film s osnovou: čím víc budeš makat a dřít, tím víc budeš lepší. Nechybí trenér, který svého "sportovce" žene na vrchol způsobem, který má daleko ke konvenčním metodám. J.K. Simmons je právem nominovaný na Oskara za vedlejší roli, protože ze sebe vydal to nejlepší. A mé malé perverzní já, které ma často potřebu nějakému "hrdinovi" fandit tentokrát mělo jasno.

plakát

Nine Inch Nails - Closer (1994) (hudební videoklip) 

Geniálně úchylný počin Trenta Reznora. Perfektně vystihuje obsah písně a pro mě je to jeden z nejlepších klipů obecně. 5* jak hudba tak filmařská práce.

plakát

Vlk z Wall Street (2013) 

Scorsese je bůh a DiCaprio s ním vládne na filmovém Olympu. Vynikající podívaná, která s přehledem ustála 3 hodinovou stopáž. Bavíte se od začátku do konce. Prostě jen samé pozitiva a sociální jistoty. Po dlouhé předlouhé době film, který si zaslouží každou z 5 hvězdiček co mu dávám. Je to prostě mistrovské dílo, které si žádný fanoušek filmu nemůže nechat ujít.

plakát

U-Turn (1997) 

Bobby (Sean Penn) je prostě smolař. Jediné co teď chce, je zaplatit dluh ruské mafii. Vše se ale zkomplikuje, když se mu po cestě do Las Vegas porouchá auto, a udělá osudnou chybu když zajede do nejbližšího městečka. Smůla se mu lepí stále na paty, a jeho novým přáním je dostat se odtud pryč. Nemá auto, nemá peníze, nemá si od koho půjčit, několik lidí mu de po krku ... a tak se rozhodne přijmout zajímavou finanční nabídku za vraždu jedné dívky ... hvězdné obsazení, kvalitní kamera i střih a hlavně velká dávka černého humoru, na což je režisér Oliver Stone expert.