Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Sci-Fi
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný

Recenze (3)

plakát

Turbodiesel (2008) (studentský film) 

Musím říct že klukům se film velice povedl, dalo by se říct že je až podivné na jak profesionální úrovni bylo všechno sehrané, a i mě se dokonce stalo to že jsem si myslel o tomhle dokumentu že je skutečný, až pak když jsem si četl recenze, jsem se dozvěděl pravdu, chválím tento film, a byl bych velice rád kdyby kluci v tomhle řemeslu pokračovali, a natočili něco takového znova. překvapuje mě až jak humorně to nakonec zní , doporučuji !

plakát

Rubber (2010) 

Zajímavá blbina, abych se přiznal trošku jsem se nudil... Některé scény bych celé smazal, a na jednu stranu je to zvláštní styl provedení "horroru", který spíš vypadá na pěkně trhlé psycho... představa že k vám "přijede" pneumatika, a telepatickými schopnostmi vás zabije, je trošku nereálná, ale dokáže mě strašit ve snu... film bych doporučil lidem kteří mají radí vraždy, nenávist atp. co si nepotrpí na detailech.

plakát

Bionicle: Zrození legendy (2009) 

Hodně zajímavá je změna enemy postav ve filmu, nejdříve ze začátku je úhlavní nepřítel "ZLO". Najednou jsou to dvě jiné etnické skupiny, které se spojí. Proč tedy do filmu zařazovat něakého jiného nepřítele ? každého hned ze začátku zajímá jak to vlastně všechno dopadne, jestli to "ZLO" porazí. Ale ne... Neuvěřitelně mě zklamalo to hrozné zakončení.... Ve filmu se vlastně nic nevyřeší, je to spíš něco jako trailer, na budoucí bitvu... mězi nepřáteli, a někdy později mezi Mata Nui a Zlem... Snad každý by souhlasil že nemá rád zakončení v průběhu největšího napětí a akce... Každý čekal jak vlezou do toho obrovského stroje a začnou bojovat proti nepřátelům, koukáte do televize ze skoro otevřenou pusou, čekáte na moment kdy to začne, a najednou závěrečné titulky.... (abych se přiznal měl jsem nemalý RAGE, jak mě tento závěr zklamal... ) Nedá se dělat nic jiného než čekat na další díl... A jestli žádný nebude, tak je to škoda, protože z příběhu se dá vytáhnout mnohem ale mnohem více... SHRNUTÍ: Film by se dal přirovnat pohádce na dobrou noc pro malé děti, Jako vždy zajímavé prokládání postav s pozadím filmu, Akce ve filmu je, ale tak malá že si raději půjdete lehnout "číst" si časopis pro ženy. Ke konci filmu se vše náhle změní a akce začíná být větší a větší, A náhlý konec bez závěru... Hodnocení 3*