Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Sci-Fi
  • Krimi
  • Hudební

Poslední recenze (50)

plakát

Ozzy Osbourne: Speak of the Devil (1982) (koncert) 

Mám verzi tohoto stejného profesionálního koncertu Ozzyho a ta byla vydána už v roce 2005 společností MDM - Modern Media. Název i obsah koncertu je stejný jen grafika je trochu jiná. Úplně mě dostala celá ta souvislost se smrtí kytaristy Randyho Rhoadse v březnu roku 1982. V domnění, že se jedná právě o tento koncert s Randym jsem se konečně na tento profi záznam podíval a docela si skladby užíval. Jsem zcela emocionálně dojat a zároveň kompletně vysatý a zaujatý v dobrém slova smyslu. Holt parádní show od které je těžko se odtrhnout, ale pravděpodobně nevydržíte se na ně dívat od začátku do konce. Hlavně Vás dostane úvod a konec. V absolutním zmatení a nepochopení proč tam něco nesedí jsem po hodinách investigace detailů koncertu a záznamu zjistil, že se jedná skutečně o koncert v Irvine Meadows v Californii, ale záznam je z léta a to z června roku 1982 ale nejedná se o Randyho, ale o minimálně o zcela stejně dobrého kytaristu Brada Gillise, který stále ke dnešku pořád žije a je relativně známý. Prostě celé tyto souvislosti jsou naprosto neuvěřitelné, srdcervoucí a nepochopitelné. Doteď nepochopím proč si Ozzy svůj vztek v zákulisí odreagoval právě na Bradovi (ne Billovi jak jsem si myslel) a tento výborný kytarista už na dalším turné z Ozzym nikdy nehrál. Tuhle recenzi jsem prostě napsat musel - lidi pozor na Vampíry :-). Za mě 100%.

plakát

Obi-Wan Kenobi - Část I (2022) (epizoda) 

Tak to je jedno z největších zklamání co jsem poslední dobou vůbec zažil. To všem došla úplně šťáva, nápady a nějáká větší hloubka či záměry? Sám u sebe mám pocit, že tam pro mě na atomové či atomické úrovňi procítění seriálu, či pouze tohoto jednoho dílu, bylo moc málo. Ale přišel jsem na to, že je to taky o tom jak herci člověku "sednou", prostě Ewan je ačkoliv mu fandím tak byl nějak mimo mě. Nemělo to žádnou šťávu a byl to totálně zmatený odvar BEZ hloubky a většího nápadu, a oduševnělosti který byl TAK charakterictický u původních Star Wars. Chybu bych viděl na straně režie a scénaře, než na samotném provedení, tam nějáká kvalita a snaha byla. Prostě tragédie. Jediové (respektive pouze Ewan) jsou tam místo toho, aby byly vítězové, byli na straně dobra a měli potenciál dát přes hubu všem Imperialistům, tak jsou a je tam jako poslední poraženec. Došla šťáva došla. A prostě "červeno-hnědé" tam bylo moc i u herců a na mě taky, Mělo se z toho nápadu celkově vytěžit víc a dát to vše jiným spirituálně lepším a víteznějším "dobrým" směrem.

plakát

Rok, který změnil Zemi (2021) 

Konečně terapie pro ty, co se stále i v r. 2021 léčí ze šoku z toho, co si lidi udělali navzájem a také z jedné z největších akcí v historii politiky z konce roku 2019. Vše je tu kompenzováno nádhernou přírodou a srdce jásá, když jsou oceány pro velryby čistší, zvířata si troufají znovu do měst, vzduch je čistší, ptáci zpívají, slyší se navzájem, znečištění a hluk upadl. Všechno rekordní, historické události. Ano mělo se to vše ještě více dotáhnout do konce, a do filmu vložit o něco více pozitivních informací i záběrů. Takhle jeden nejmenovaný člověk (nechci být rasista) tam ke konci akorát už vadil, stějně tak jako škodlivý pavouk. To se mělo vystřihnout - amatérská chyba. Ale kvůli zmapování historických událostí na planetě Zemi a historických záběrů si dokument přimhoučení oka zaslouží a dávám plný počet hvězdiček. Města se jen tak nevidí liduprázdná a moře čistá. Je neuvěřitelné jak se David při svém vysokém věku stále tak drží. 100%. Příroda je lék pro duši!

Poslední hodnocení (474)

Ozzy Osbourne: Speak of the Devil (1982) (koncert)

10.12.2022

Memory (2022)

17.08.2022

Matrix Resurrections (2021)

17.08.2022

Obi-Wan Kenobi - Část I (2022) (epizoda) (E01)

17.08.2022

Korn: Got the Life (1998) (hudební videoklip)

05.06.2022

Korn: Here to Stay (2002) (hudební videoklip)

02.06.2022

Rok, který změnil Zemi (2021)

12.05.2021

Max Payne (2008)

12.05.2021

Tintinova dobrodružství (2011)

06.05.2021

Reklama