Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Komedie
  • Animovaný

Recenze (289)

plakát

Kneecap (2024) 

NO PARKIN UR CAR WILL BE BURNT... :D Ty voe, to byl slušnej výplach. Miluju vše dle skutečné události, ale tohle byla jedna z TOPek, co sem viděl!!!

plakát

Šťastný nový rok (2019) 

Nalákali na to známí, prý se určitě zasmějem - zjistili jsme že máme jiný vkus. Zasmáli jsme se s robkou asi 2x. Hvězdička za Vašáryovou (stárne s grácií) a druhá hvězda za medvěda.

plakát

Cidade de Deus: A Luta Não Para - Episode 1 (2024) (epizoda) 

Ztratilo to tu drsnou syrovost původního filmu, ale pořád je na co koukat. Potěší návrat známých tváří. Uvidíme jak to jako celek dopadne.

plakát

Spící hrozba (2024) 

Skvělej Russell, kterému zdatně sekunduje Tommy, kterého vždy rád vidím. Ale už od půlky bylo jasné kdo to vlastně udělal, což byla škoda, protože rozehrané to bylo pěkně.

plakát

Vlastizrada (2022) (seriál) 

Pomalejší rozjezd, vyvážený slušným koncem. Fajn jednohubka na delší večer.

plakát

Batman: Rytíř v plášti (2024) (seriál) 

1 série: Animace přesně dle mého gusta a parádní hudební podkres.. Co se týče jednotlivých příběhů, tak to už je trošku horší. No a potom to prznění jednotlivých postav... Alfréd - tlustej, Penguin - ženská, Harley Quinn - lesba, James Gordon - černoch a pár dalších :( Proč???? Doufám, že se nedočkáme černého Batmana, nejistého svým pohlavím!

plakát

Batman: Rytíř v plášti - Série 1 (2024) (série) 

Animace přesně dle mého gusta a parádní hudební podkres.. Co se týče jednotlivých příběhů, tak to už je trošku horší. No a potom to prznění jednotlivých postav... Alfréd - tlustej, Penguin - ženská, Harley Quinn - lesba, James Gordon - černoch a pár dalších :( Proč???? Doufám, že se nedočkáme černého Batmana, nejistého svým pohlavím!

plakát

Rodinná aféra (2024) odpad!

Sorry jako, ale nemůžete natočit film, kde hlavní postava má být MILFka a obsadite do této role Kidmanku. Vždyť to je absolutní zrůda, která nemůže díky všemu tomu plastu co má v sobě pohnout ani svalem v obličeji... A to se nebudeme bavit o těch jejich uších a o tom, že prostě nemá ani pěknou postavu. Je to stejné, jako když se Tom Cruise snažil hrát Reachera - když máš na výšku 1,7m nemůžeš hrát někoho kdo má mít 2m a je to nabušený zabiják...

plakát

Mark Cavendish: Nikdy není konec (2023) 

Mark byl pro mě vždy ten, který zavinil diskvalifikaci Petera Sagana na Tour de France v roce 2017. V tomto dokumentu to bylo zmíněno, ale už se tam opomenulo říct, že v závěru bylo rozhodnutí přehodnoceno a Sagan v tom byl nevině a Mark šel k zemi sám, svou vinou. Z dokumentu Mark pro mě vychází trochu jako plačka a rozporuplný člověk, což je asi ovlivněno jeho nemocí. Dokument jako takový byl dost nezáživný a neuměl mě stále vtáhnout do "děje", což se změnilo až ke konci, ale to ho stejně nezachránilo. Nicméně nic z toho nemůže zastínit to, že Mark je opravdu pan cyklista.

Časové pásmo bylo změněno