Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (1 322)

plakát

ABCs of Death 2.5 (2016) 

30% - komentář 20ti slovy: Tohle se nepovedlo. O třídu horší než předchozí díly. Nevím kde se stala chyba :D Ušly tyhle: Mother, Mailbox, Martyr, Mom.

plakát

Abrakadabra (2017) 

30% - komentář 20ti slovy: Žánrový bordel...ani vtipné a ani nějak poutavé. 2 vtipné hlášky, 2 vtipné scénky a ve finále vlastně nevím, co tím kdo chtěl říct. +++ SPOILER 20ti slovy: Do týpka se dostane duch vraha a žije jeho život...na venek jako schizofrenik. Manželka pomocí hypnózy "ducha""zabije" a protivného manžela opustí.

plakát

Agnus dei (2016) 

25% - komentář 20ti slovy: Pardón, ale 90 minut čumět na to jak sestřička každou noc navštěvuje rodící jeptišky!??! Neskutečná nuda! Alespoň posledních 20 minut o něčem bylo.

plakát

...a jitra jsou zde tichá (2015) 

60% - komentář 20ti slovy: Teď nevím jestli ženské byly tak "dobré" a nebo "elitní" komandos takoví amatéři :D Raději bych s těmi šťabajznami dezertoval a plodil děti :D

plakát

Ajťáci: Přichází internet (2013) (TV film) 

65% - komentář 20ti slovy: Spíš takové shrnutí, připomenutí postav a vtipů, takže tomu chyběla šťáva, tak jako v seriálu. Ikdyž slabší, tak přesto kvalitní rozloučení.

plakát

Akční park (2018) 

50% - komentář 20ti slovy: Dost hardcore zábavní park + klasický šílený a "nesmrtelný" Knoxville...se divím, že ještě žije :D Ke konci menší nuda a bez šťávy.

plakát

Akta Pentagon: Skrytá válka (2017) 

25% - komentář 20ti slovy: 2 hodiny o tom, jak novináři pišou články, které vydají/nevydají/vydají a nebo nevydají? Téma zajimavé, ale víc spiš pro Američany.

plakát

Akta X - Série 9 (2001) (série) 

Nebyl jsem nějaký fanda Akta X, ale občas jsem se na ně koukal, když jsem byl školou povinný. Na druhý den pak ve třídě probíhala bouřlivá diskuze, co se v minulé epizodě dělo. To je takový ten nostalgický seriál. Teď, když jsem zjistil, že jsou nové (6 let staré :D ) série, tak jsem se rozhodl, že si to dám celé od znova, pěkně za jeden měsíc. Těšil jsem se na ty ufíky, chlapa s cigaretou, ty temné věci apod. Ano, dostal jsem to ... ale ... začalo mě štvát jak se jednotlivé díly, dokonce i série, opakují. Jak je "Skalyjová" neustále skeptická, i když za tu dobu zažila a viděla plno "nadpřirozena" a jak ji "Máldr" musí neustále k něčemu přemlouvat. Dále mi vadilo ta nevyváženost jednotlivých dílů. Kdy je jeden záhadný a druhý takový nudný a třetí zase "komediální". Ano, vím ... pro některé je to kultovní a zábavné, ale mě štvalo, jak jeden díl má hutnou atmosféru, kde jsou ufoni a různé záhady, kde druhý díl skoro umřou a třetí díl tam řeší zábavné historky a všichni se všemu smějí ... a tak pořád dokola. Taky mi vadilo, že všichni tam umírali a ožívali jak na běžícím páse. Prostě se nějakým záhadným vysvětlením znovu ukázali na scéně. Taky to o těch mimozemšťanech. Jednou doslova potvrdí, že jsou, ukážou všechno možné, aby pak záhy řekli to, že to je všechno konspirace a vládni "manipulace" atd. Prostě dělali z toho guláš. A ano, opět vím, že to tak je schválně, ať si každý myslí svoje ... ale ... dělali z toho guláš. Jakmile odešel Máldr ze seriálu, tak mě to nebavilo a jak prakticky odešla i Skalyjová, tak jsem celkem trpěl. A poslední dvě série (10+11)? Oba zpátky, oba staří, ale praktický žádný progres ve scénáři. Zase to stejné dokola - mrtví jsou živý, záhada není záhada, co se stalo, tak se nestalo ... a konec ... takový nemastný, neslaný, divný, nebo dobrý? Nevím. Líbil by se mi nějaký ukončovací film, ale normální a né natáhnutá epizoda na 2 hodiny. Dal bych tak 3 hvězdy (60%), ale z nostalgie a že některé díly jsou fakt dobré dávám silné 4 (80%) a víc si to nezaslouží. PS: Můj nejdelší komentář. Tento by se mi do 20 slov, jak je mým pravidlem, opravdu nevešel, tak jsem se rozepsal :D

plakát

Aladin (2019) 

85% - komentář 20ti slovy: Přesně do "puntíku" stejné jako kreslená verze. Hezké, pohádkové, barevné, super soundtrack, dobré obsazení a skvělý Will Smith! Jenom moc dlouhé.

plakát

Alenka v říši divů: Za zrcadlem (2016) 

50% - komentář 20ti slovy: Pěkné 3D, animace a krásný barevný svět. Cestování časem zajímavé, ale příběh, v obou světech, byl "tupý" a Alenka protivná.