Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (845)

plakát

Agenti S.H.I.E.L.D. - Bez výčitek (2017) (epizoda) 

Neskutečná pecka. Je až neuvěřitelné, jak moc schopní tvůrci se toho ujali, opět jsme se dočkali dalšího návratu, smutného okamžiku i momenty absolutní katarze. Tohle prostě nemá chybu! U první dílu po pauze jsem byl přísnější, ale tady to fakt jinak nejde..

plakát

Agenti S.H.I.E.L.D. - BOOM (2017) (epizoda) 

Páni, Mallory Jansen je v civilní roli ještě o dvě třídy víc sexy než jako Aida..Její přítomnost jsem si neskutečně užíval a doufám, že se ještě objeví. Jinak Maceova linka mě vůbec nezajímala, hodně nových postav je mi tak nějak jedno, co se s nimi stane. Hlavně mi přijde, že Quake pořád ještě neukázala svůj plný potenciál, dřív byl na ni brán větší zřetel. A za každej díl bez Yo-yo palec nahorů.

plakát

Agenti S.H.I.E.L.D. - Co když... (2017) (epizoda) 

Celé je to takové divné. To rozkoukávání podle dle očekávání chaotické, ale pak se to rozjelo a myslím, že všichni rádi zase uvidíme Warda. Snad poslední část Agentů bude stát za to, a objeví se třeba i další staří známí (Hunter, Bobbi, Andrew, Rosalind Price?). Uvidíme jak Mack. Škoda, že Bill Paxton už mezi nimi nebude. :/

plakát

Agenti S.H.I.E.L.D. - Horká bramboračka (2017) (epizoda) 

Já si nemůžu pomoct, ale ten klan Koennigů, to je pěkná p*******. Jednak jsem teda netušil, že jich může bejt víc než dva, a navíc měli bejt mrtví, což už jsem teda asi pozapomněl, ale nevysvětlili nic. A najednou se po dlouhý době objeví. Jinak celkově epizoda šlapala bez problémů, akorát se dle mého přešlapuje na místě, snad už teď bude lineární cíl a to ta honba za šedou eminencí - agentem Coulsonem. Melindu zachrání, to je jasné, ale budou konečně spolu? :D

plakát

Agenti S.H.I.E.L.D. - Hry a zábava (2018) (epizoda) 

Fakt nevím čím to je, ale já se u nové série fakt docela nudím. Přitom čtvrtá pro mě byla jízda od začátku až do konce a teď mi přijde, že se tam vůbec nic neděje. Závěrečná záchrana byla tak neskutečně hloupá, že jsem musel odvrátil oči v sloup. Snad jen ten fight Daisy stál za to. Škoda, že se evidentně snížil budget a triky na ní šetří. Jinak Fitz dobrý, ale už bych byl nejradši, aby se vrátili zas na Zem.

plakát

Agenti S.H.I.E.L.D. - Chybějící díly (2019) (epizoda) 

Velmi kvalitní návrat, plně v režii Clarka Gregga (doslova). Nedivim se, že to trvalo tak dlouho, triky jsou vážně prvotřídní.

plakát

Agenti S.H.I.E.L.D. - Identita a změna (2017) (epizoda) 

Naprosto skvostné, díl uběhl jak voda. Všichni známí ze čtvrté sérky se vrátili, teď už jen čekám camea členů bývalých. A Doufám, že zůstanou v alternativní realitě, je to pecka, ten temnej podton tomu svědčí a při scéně s Madame Hydra u Radcliffa jsem ani nedutal. Fith je sice ču*ák, ale jsem za tuhle volbu rád, za to Melinda je už úplně nezajímavá. PS : Pray for Agnes, best!

plakát

Agenti S.H.I.E.L.D. - Já to říkal (2019) (epizoda) 

Nemůžu si pomoct s pořád se to snažim překonat, ale vrchol už má seriál za sebou a nemůžu se do toho dostat. Sedmá série bude poslední, tak snad víc šlápnou na plyn..