Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Thriller

Recenze (183)

plakát

Brazilský masakr (2006) 

Poslední dobou nemůžu narazit na dobrej survival horor a tohle bohužel není výjimka. On to není až zase tak špatnej horůrek, a klidně bych mu dala i lepší hodnocení, ale chybí mu dynamika, drajv, prostě to, co by měl správnej film mít, aby diváka bavilo od začátku do konce koukat a fandit chudákům co pobíhaj po džungli a ne aby člověk jen seděl a čekal, co z toho bude.

plakát

Noční můra (2006) 

Celej film se skoro neví o co v tom jde a až na konci to do sebe tak nějak trochu zapadne a dává smysl. Sarah mám jao herečku ráda, ale tohle není zas tak povedenej film. Celý mi to připadalo jako reklama na auto ve kterym se vozila.

plakát

Dům s tajemstvím (2014) (TV film) 

Je to taková hezká pohádka. Hezká ženská se rozvede s manželem a ten jí při rozvodu přenechá dům. Krásnej dům s krásnou zahradou a s tajemstvím. V domě jsou totiž tajné chodby, ze kterých Julii neustále pozoruje. Je to celý takový hezky poskládaný a i když to herecky není žádný veledílo, tak mě se to líbilo.

plakát

Oběť zla (2007) 

Přestože mám hixploitation horory ráda, tak tenhle mi přišel dost předvídatelný a plný lišé. Popravdě ani pořádně nevím, co se mi na tom nelíbilo, začátek byl skvělej, ale to bylo vše a pak mě to nějak nechytlo a do konce jsem to přetrpěla tak tak.

plakát

Deadpool (2016) 

Jsou filmy u kterejch už po prvních 5-ti vteřinách vím, že to bude super podívaná. No a tohle je jeden z nich.

plakát

Zdrojový kód (2011) 

Solidní filmík, co začíná poněkud nenápadně, dalo by se říct, že nudně. Ale pak se rozjede do takovejch otáček, že vás už prostě nepustí dokud se nedotočí až do konce. Nápad parádní. Celou dobu jsem se snažila hádat jak to dopadne a dopadlo to. . . víc než skvěle.

plakát

Mlha (2017) (seriál) 

Horůrkovej seriál, to je moje. Tohle teda nebylo zase až tak strašidelný, ale bavil mě děj, postavy a jejich přiblblý příběhy.

plakát

Evidence (2012) 

Co by to bylo za américkej horůrek, kdyby hned na začátku nebyl holej zadek a kozy? No asi všichni víme... Každopádně i přes počáteční klišé se jedná o poměrně zdařilý filmík, který začíná jako obvykle. Kameraman s roztřesenou rukkou, křik, řev, běhání z místa na místo atd. Vlastně to asi zase tak dobrý není, ale mě to bavilo a protože jsem už dlouho neviděla žádnej found footage horor, tak proto 4 hvězdy.