Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Fantasy
  • Akční
  • Animovaný

Oblíbené seriály (5)

Přátelé

Přátelé (1994)

Je to už půl roku od setkání s kamarádem, kde mi řekl, že nemá rád Přátele. Ani po šesti měsících jsem to pořád nerozdýchala. Přátelé jsou klasika, která nikdy nepřestane bavit.

BoJack Horseman

BoJack Horseman (2014)

Jak by asi vypadal můj život, kdybych byla vyhořelá star televizního seriálu. A kdybych byla z půlky kuň. Trvalo pár dílů než jsem si troufla seriál ohodnotit 5*, ale kombinace sarkastických vtípků, alkoholu, drog, sexu a někdy až moc pravdivých momentů ze života mě tam nakonec dostalo. Co víc říct, snad jen - "I spend a lot of time with the real me and believe me, nobody's gonna love that guy."

Šílenci z Manhattanu

Šílenci z Manhattanu (2007)

Rozjezd Mad Menů je pomalý a může diváky odrazovat od pokračování. Pokud to ale jednou člověk překousne, najde si novou závislost a seriál, o kterém bude mluvit ještě hodně dlouho. Nejenom totiž, že jsou Mad Meni situováni do zlatých šedesátých let a krásně a reálně vyobrazují tehdejší šťastně se tvářící americké rodiny plné hloupočkých manželek, nevěrných manželů, cigaret a alkoholu, seriál je kromě toho taky plný nádherných a vkusných kostýmů, zajímavých postav, ke kterým si divák postupně vytvoří silný vztah, ať už kladný či negativní, a hlavně je plný reklam a síly marketingu! V kombinaci s reálnými událostmi a Donaldem Draperem je seriál pětihvězdičkovou podívanou, která k udržení pozornosti diváka nepotřebuje ani nečekané plot twisty nebo šílené cliffhangery. Don a jeho na první pohled cílevědomá a sebevědomá postava tohle zvládne sama o sobě bez sebemenších problémů a to převážně díky jeho komplexnímu charakteru plného nečekaného a sebedestruktivního chování, které jen poukazuje na to, jak je Don vlastně ztracený a neví, co chce. Ale to přece neví nikdo z nás, že? (Mezi nejoblíbenější postavy patří správně drzá Sally, nádherná Joan, rozkošná Dawn a přes veškeré frustrace i Peggy, která si dokázala vydobít místo v reklamní agentuře mezi muži i přes všechny pochybnosti a která za svůj největší vzor bere právě Dona, což jejich vztah dělá tak nádherně speciální. No romance needed.)