Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Krimi
  • Akční

Recenze (691)

plakát

Balkánská hranice (2019) 

Ta proruská propaganda je místy až komická, ale jinak je to docela slušně natočený akčňák. V téhle specíální ruské jednotce vyslané na bratrskou pomoc Srbům by se možná i Rambo cítil jako zelenáč.

plakát

Vražda v Orient expresu (2017) 

I když má člověk v roli Poirota zafixovaného Sucheta, tak Branagh mě svým odlišným pojetím role bavil. Ostatní herci nemají tolik prostoru, takže nějaké další zapamatovatelné charaktery ve filmu nenaleznete. Trochu mě štve, že jakýkoliv nový remake prostě musí vypadat cool za každou cenu. Podle kulis za okny vlaku by člověk tipoval, že Orient express směřuje někam do Bradavic, případně to bere na trase Istanbul - Calais "zkratkou" přes Himaláje (aneb já nacpat hodně speciálních efektů i do filmu, který by to vůbec nepotřeboval).

plakát

Městečko South Park - Fort Collins (2016) (epizoda) 

- Gerald: Pamatuješ, jak jsme byli děti a jen tak bezdůvodně někomu říkali buzno? - Dildo Pytlík: Já jsem byl ten komu bezdůvodně říkali buzno!

plakát

Městečko South Park - Jen pro zvané (2016) (epizoda) 

- Garrison: Myslím, že to byl Eduardo, který mi řekl, že nemůžu strkat potraviny tam, kam chci. Ačkoliv je z posraný Guatemaly!

plakát

Městečko South Park - Ježíši (2016) (epizoda) 

- Bill Clinton: Pokud jim nezačneme líbat zadky, tak všichni skončíme v podzemní cele a ony budou dojit naše semeno.

plakát

Městečko South Park - Péra ven (2016) (epizoda) 

- Wendy: Vytáhli svoje pinďoury. - PC Principal: Ano, ale udělali to mírumilovně bez zlého úmyslu.

plakát

Městečko South Park - Plody začlenění (2016) (epizoda) 

- Komentátor: Výsledek je čtyři sedící sportovci během národní hymny a tři z nich ani nejsou černí. Velká ostuda pro South Park.