Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Dokumentární
  • Animovaný
  • Pohádka

Recenze (127)

plakát

Na lovu (2021) (pořad) odpad!

Šaškárna a okatý podvod. Lovci znají odpovědi dřív, než moderátor vyřkne otázku.

plakát

Možné je všechno! (2024) (pořad) odpad!

Větší blbost jsem neviděla. To snad nemůže být ani myšleno vážně.

plakát

Pearl Harbor (2001) 

Filmařsky kvalitně natočené, dobré efekty. Romantika až příliš přeslazená a přitažená za vlasy,ale budiž. Plný počet bodů nedám kvůli délce. Druhá polovina filmu by šla výrazně zkrátit, opravdu koukat hodinu a půl téměř v kuse na střílení a výbuchy je na mě moc. Přesto mám film ráda.

plakát

S dovolením (2024) (TV film) 

Tohle je velmi kontroverzní téma. Já jsem žena a přesto si myslím, že se to dnes strašně přehání. A že sex se souhlasem se dá velmi snadno zneužít pro pomstu. Kdo jim k tomu bude svítit? Vždy to bude slovo proti slovu. Znásilnění je ze slova násilí.

plakát

Děti úplňku (2017) (TV film) 

Výborně natočené. Ale je mi upřímně líto rodičů. Obdivuji je, že to vůbec zvládají. Co taky jiného jim zbývá, když některé ty děti i dospělé nechtějí ani do ústavu. Kdo se o ně bude starat, až rodiče umřou? Stejně v tom ústavu skončí. To mě vždycky přišlo šílené, že tam někdo musí žít. Na druhou stranu pokud jsou ti lidé agresivní pro sebe a okolí,v některých případech by to bylo dobré řešení. Holka házející věci kolem sebe, napadající ostatní,to je takový extrém, že je to o zdraví.

plakát

Duši neprodám (2016) (TV film) 

Tady jde přesně vidět, proč je náhradní mateřství špatně. Bohatí neplodní lidé se sobecky snaží mít za každou cenu dítě. Výsledkem jsou psychické a fyzické následky chudých žen, které se rozhodly být náhradními matkami. A pak jsou tady ti rodiče, kteří klidně dítě nechají u náhradní matky,i když otec se později domáhal. Rizika jsou prostě velká a mě osobně by žádné peníze na světě nestály za to absolvovat umělé oplodnění, těhotenství a porod, aniž bych si mohla nechat dítě. A přitom domovy dětí jsou plné těch,kdo na rodiče marně čekají. Zvrácená doba.

plakát

Seznamte se, Joe Black (1998) 

Strašně dlouhé, romantika na mě až přehnaná, napadlo mě asi 1000 otázek typu jak a proč, přesto velmi dobrý film.

plakát

Tajný život kluků (2015) (seriál) odpad!

Obvykle jsem u dětských seriálů mírná. Ale co je moc,to je příliš. Hloupější seriál jsem snad neviděla.

plakát

Vaření se Soukupem (2021) (pořad) odpad!

Viděla jsem jeden díl a stačilo. Těžko uvěřit, že toto Soukup myslí vážně. Nedovařené kuře s měkkou nevzhlednou kůží kombinoval s vařenou brokolicí a olivami. Takový paskvil by neuvěřilo snad ani dítě.

plakát

Právo žebrat? (2003) (TV film) 

Takže žebrání je proti zákonu,ale vybírání pokut, které žebrák uhradí z vyžebraných peněz, je v pořádku? Systém by měl být zaměřený nejen na pomoc v podobě polívky pro bezdomovce,ale i způsoby,jak co nejvíce z nich dostat z ulic,ze závoslostí a do práce. Pak žebrat nemusí.

Časové pásmo bylo změněno