Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Oblíbené filmy (10)

Magická hlubina

Magická hlubina (1988)

proste nádherná esej. Nemám rád sice filmy, v ktorých sa veľa nehovorí, ale tento je absolutnou výnimkou. Je to unikát v europskej tvorbe. I love this movie.

Leon

Leon (1994)

oni dvaja su proste skvely. Milujem tento film, zase jedna pecka od Bessona.

Underground

Underground (1995)

Jednoznačne jeden z TOP5 filmov mojho rebricka. Emir Kusturica je umelec, ktory rozprava v obrazoch podobenstvach a tento film si je treba pozriet aspon dva krat. Clovek nema sancu vsetko zachytit a pochopit na prvy krat. Najdojimavejsia scena je ten horiaci invalidny vozik tociaci sa pri krizi. BRAVO MAJSTRE!!!

Temný rytíř

Temný rytíř (2008)

rozmyslam co spravil Nolan lepsie Batmana alebo rytiera? Neviem su to skvele filmy tohto zanru. A Jooker je super. R.I.P. - Heath Ledger

Útěk do divočiny

Útěk do divočiny (2007)

5* nie je čo riesit. Krasny film, krasne prostredie. A uz dlhsiu dobu sledujem karieru E. Hirsche a je cim dalej lepsi. A hudba je super. E. Vedder v inej podobe ako ho pozname s Pearl Jam, ako skvely pesnickar!

Lék

Lék (1995)

super film, ktory som videl raz v kine a odvtedy ho nedavala ziadna TV. Co mi je luto. Nakolko pribeh ma co povedat..............to medzicasom napravilo HBO, ale tiez uz to boo dost davno. A po opatovnom zhliadnuti zase som len skonstatoval, skoda ta Renfro veru skoda

Sociální síť

Sociální síť (2010)

Film, ktory som zral jednym dychom a som rad ze to co som o nom pred tym cital aj fakt fungovalo. Az sa mi nechce verit ze jeden reziser co natoci to je super! Jesse bol super, Justin ma milo prekvapil a celkovo film je skvely, skoda len ze nie vsetky veci ako neamericania v dialogoch pochopime. Bravo Fincher!!!! PS: a ludia co nevedia rychlo citat ani neodporucam ist na film s titulkami.

Volavka

Volavka (2002)

Milujem celu trilogiu, je to proste hongkongsky thriller ako ma byt!!!!!

Volný pád

Volný pád (1993)

Dokazem tvrdit ze je to jedna z najlepsie zahranych postav od Michaela Douglasa.