Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (492)

plakát

Hausu (1977) 

takhle skvěle podivně stylizovaných filmů je jen hrstka..

plakát

Nevidím zlo, neslyším zlo (1989) 

Hodnocení tady na csfd je občas těžký omyl.. tohle je jedno z nich . Geniální komici, geniální komedie. Tak nahlas a od srdce jsem ještě kinosál neslyšel se smát.. (A to ne připitomělým laciným fórům!)

plakát

Kvílení (2016) 

super a ani chvíli nenudí.. navíc ty komediální momenty jsou skvěle dotažené, nenarušují děs tím jak jsou chytře lidské (například nevíte když křičí zda chce jen vyděsit kolegu, který mu předtím říká strašidelné pověry) btw postavy se chovají nadmíru logicky (natož v žánru hororu). hodnocené místních volů je pochopitelné, neznají korejské filmy / napohled hektičtější vyjadřování a chování tamních lidí..

plakát

Tiché místo (2018) 

není to špatné.. ale ticho mohlo být vychytanější s míň otravnýma lekačkama.. hluchá holka nesympaticka.. příšery mohli být míň vidět, ale mají dobré brnění/svaly na chytání zvuku

plakát

Chris Rock: Bigger & Blacker (1999) (pořad) 

jeden z nejlepších standupů.. tímhle kusem se zařadil k nejlepším.. pryor, murphy, chappelle, rock .. černá je skvělá

plakát

Tohle je Kongo (2017) 

Lepší výrazně než většina filmů, nehledě žánru..

plakát

Temnota (1982) 

daleko dospělejší než deep red.. a forma mě mistrovsky baví .. možná můj nejoblíbenější argento, příběh daleko víc než obvykle nehraje roli u něj jsou filmy o vyprávění a atmosféře. (kiss - B=scénář, A=forma a něco navíc)

plakát

Whiplash (2014) 

miloučký film o taktu a o taktu.. :-)

plakát

Slídil (2014) 

chirurgicky přesný jednoduchý scénář..(perfekt biznis kecy které tě naučí na internetu "jak prodat sebe sama") super kamera, která se zaměřuje na důležitý moment, kdy obrazovka rekordéru dělá lidem mezi-schodek od reality.. !! perfekt film, pro mě jeden z nejlepších, který je současným odrazem..

plakát

Černý kotel (1985) 

jděte se vycpat s kýčovitým pánem prstenů.. prostě ve spoustě pohádek jde o záchranu světa před temňákem.. podle mě to v těch klišé brousí perfektně.. nikde nic extra originálního (postavičky, děj..) ale přitom všechno je hodně neotřelé.. (tak neotřelé že sem ani netušil jak to s tím sebebětováním nakonec dopadne - to co řekne postava před skokem do kotle je fakt drsné) hlavně na děti je to dost dark underground ..a nakreslené skvěle taky.. !!!