Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (4)

plakát

Hříšný tanec (1987) 

I love you, androidni, nelidska sestro hlavni hrdinky... Cesky dabing rulez!

plakát

Kureumeul beoseo nan dalcheoreom (2010) 

Jeden z těch slabších korejských filmů, které jsem v poslední době viděl. Hodně předvídatelná zápletka, s menším překvapením na konci. Měl jsem trochu problém v postavách a trochu jsem se ztrácel, protože všichni vypadali dost podobně, všichni v uniformách, vousatí. Navíc mi tam chyběl obvyklý korejský vizuál, který bývá obvykle dokonalý. Ne že by to bylo zas tak špatný, ale člověk si rychle zvyká. Na Koreu i celkem málo krve a brutality btw., a ani bojové scény nijak moc nenadchly. Nevím proč, ale v čem se objeví Jung-min Hwang, mi přijde obvykle trochu slabší, na korejské standardy.

plakát

Po shi er (2007) 

A collection of seven fun and quirky vignettes that reveals society's tendency to place importance on the trivial matters in life. The vignettes are largely about love or life in Hong Kong, many revolving around hapless men and their continual failures in understanding their women. Some are sad, others sarcastic, all are completely trivial. rating: [Drug use/references, Coarse language, Nudity, Sexual references/sex scenes]

plakát

2012 Wo ai HK xi shang jia xi (2012) 

Weather forecaster Kwok Ching has been eyeing the post of news anchor for years, but his boss has always made sure the opportunity has eluded him. While he tries to contend with work and his children's problems, Ching receives the news that the planet is facing a great catastrophe and becomes determined to fix the cracks in his family before the world ends.