Reklama

Reklama

Iveta

(seriál)
  • Slovensko Iveta
Trailer

VOD (1)

Série(3) / Epizody(9)

Obsahy(1)

Iveta chce být slavnou zpěvačkou. Cesta vede z dětského sboru přes pěvecké soutěže, nahrávání prvního hitu a desky až k celostátní slávě. Iveta musí přesvědčit rodiče, porotce, producenty, diváky. Tím jediným, který v ní od začátku věří, je Petr Sepéši. Její první láska. Ta, o které se říká, že musí někdy skončit... Jaká je cena splněného snu? Začátek životního příběhu Ivety Bartošové. (Voyo)

(více)

Videa (5)

Trailer

Recenze (138)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Co to znamená? Je přece nejsem žádnej jelimánek." Namistrovanej jelimánek Sepéši mě oblafnul. Takovýho kreténa bych v něm nehledal. Moje chyba. Horší bylo to, že jsem ve Fialový Ivetu ani neviděl a rozhodně jsem ji neslyšel. Takže přestože docela obstojně chápu, že herci neumí zpívat tak dobře jako zpěváci, tak předvedený kňourání mi vyrazilo dech. Tady bych spíš ocenil otevírání pusy a pouštění originálů. Abych však jen nehaněl, tak duo Štaidl - Svoboda se dost povedlo a vystoupení únosce Třísky u soudu bylo tak debilní, že jsem v něm bystře zahlídl náznak geniality. ()

bearmeedek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ten Samir by asi potřeboval léčebnu. A smutné je, že mu to takto schválili. Michal Samir se narodil v roce 1985, takže nemá o té době ani o Ivetě žádné ponětí. Jednou z podmínek natočení bylo, že verzi bude schvalovat, a případně může i zasahovat, Ivetin (a Štaidlův) syn. Takže je velmi smutné, že zpětně takto vidí svou mámu. Že má Iveta nějaký psychický problém ohledně své umělecké vize už v dětství, je možné. Mohlo to být hlavně despotickým otcem. Ale že by celou dobu raketového růstu kariéry byla jen uplakanou hromádkou neštěstí a nikdo neukázal naopak její radost, štěstí a jak si to užívá, to je asi blbost (pozn.: nejsem její ctitel). Co se týče Sepéšiho, je mi úplně jedno, jestli byl takový nebo menší debil. Prostě byl. Série (S01) je natočena rozvlekle, nudně, ponuře a depresivně. To mě k tomu vzestupu taky nesedí. U toho ponurého retra je nejhorší, že blboň Samir se do natáčení tak ponořil, že se mu podařilo udělat film přesně takovým stylem, jak se točily (ty horší) televizní inscenace v těch letech. Prostě Machr! ()

Reklama

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Pro Voyo je to krok správným směrem. Provedení má ale svoje mouchy. Na rozdíl od hodně lidí nemám absolutně problém s tím, že to nijak nereflektuje společnost a politiku - dává to očividně najevo, že to něco takového není ze strany tvůrců zájem, a dobře. Nemusí. S čím mám problém, že se tvůrci nezvládají soustředit na postavu Ivety a pořádně ji rozvinout, i o Sepešim nakonec víme víc. Kdyby se tahle jedna věc pořešila, všechno by tu krásně zapadlo do sebe. ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Minisérie o počátcích kariéry Ivety Bartošové mne překvapila dvakrát: jednak, že je to hodně laciná záležitost za málo peněz a pro mne i jako nenáročného diváka, který by se spokojil s hloupou hezky udělanou retro pohádkou je to hodně slabé - blbě nasvícené, nezáživné, nereflektující dobu, unylé s vizuálem osmdesátkového módního časopisu Burda. Na druhou stranu hodně překvapivě asi i u mne fungoval ten marketingovej tahák jména Bartošové, ikdyž ta osoba byla úplně mimo moje zorné pole. Kdyby to byl o něznámé fiktivní zpěvačce, tak to ani nedokoukám. Pozitiva vidím hlavně v několika scénách, povedl se Brzobohatý jako Štaidl, největší oblíbenec byl dobový producent Chmela, a i ústřední dvojice sedla, ale ono je těžké fandit někomu tak děsně hloupému, naivnímu, koulícíma očima, pasivně posouvanému v ději jako byla Iveta v podání Fialové. Můj největší respekt má nakonec povedený trailer a fakt, že se to nemělo jmenovat Iveta ale Totální trotl Sepéši, o kterém to bylo asi pětkrát víc. ()

Ivoshek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kdyby Iveta v reálu vypadala tak, jako tady, nikdy by žádnou kariéru neudělala. Je mi líto. Jinak k seriálu asi tolik: Vypadá to vopravdu jako z 80. let a mladej Brzobohatý-Gregor-Kuchař jako Štaidl je naprosto super. Tím bychom měli výčet kladů hotový a můžeme se pustit do výhrad. Největší je, že Iveta B. měla samozřejmě hezký soprán, ale hlavní důvod její kariéry bylo, že působila mimořádně přitažlivě, jednoduše sexy. A Fialová je prostě úplně jiný typ. Proč ji asi tak pořád volali producenti? Možná by to líp fungovalo, kdyby hrála Ivetu Pagáčová, byť by musela trochu snížit váhu (ale pozor! Ona je hezká, tak jak je, takže jen kvůli hraní Ivety). Hudebně je to otřesná sračka, ale za to seriál nemůže. Za co může, je nuda. Myšlenky a dění na pět minut se tu natahují na hodiny. Možná měli tvůrci spíš skočit po období, kdy se kolem Ivety točily takové osobnosti, jako Macura, Rychtář nebo tajemný hrabě Martucci. Taky by to bylo blbý, ale aspoň by to odsejpalo. ()

Galerie (493)

Zajímavosti (28)

  • Anna Fialová (Iveta) v pořadu 7 pádů Honzy Dědka (od r. 2012) prozradila, že jí během premiéry první série sestra zesnulé zpěvačky Ivana Bartošová smekla poklonu a řekla, že v herečce svoji sestru Ivetu opravdu viděla. Anna Fialová v několika rozhovorech prozradila, že cílem tvůrců bylo především navodit Ivetinu esenci. (lucij68ee14)
  • Nádraží, ze kterého Iveta (Anna Fialová) odjíždí do Prahy a pak se na něj vrací, je v Lužné u Rakovníka, nikoliv ve Frenštátu pod Radhoštěm, jak by se dalo čekat. Nehledě na to, že proti předpisům vystupuje z vlaku na druhou stranu, než je staniční budova. (jujec)
  • Rodina Bartošových měla ve skutečnosti ještě jednoho člena, a to bratra Lumíra. Ten v seriálu vůbec nevystupuje na jeho vlastní přání, a to kvůli jeho nepříjemným vzpomínkám na dětství, za které mohl jeho špatný vztah s otcem. (jujec)

Související novinky

HBO se stahuje z tuzemské tvorby

HBO se stahuje z tuzemské tvorby

16.09.2022

Fúze společností Discovery a Warner Bros. a s ní související snaha razantně omezit výdaje napříč všemi subjekty měla bohužel dopad i na televizní odnož HBO. Ta byla nucena se stáhnout z mnoha… (více)

Minisérie Jitřní záře startuje na Voyo

Minisérie Jitřní záře startuje na Voyo

10.06.2022

Rok 2022 je ve znamení originálních minisérií na Voyo. Poslední úspěch sklidil příběh Ivety Bartošové, od 10. června Voyo představí další dlouho očekáváný seriál. Minisérie Jitřní záře zobrazuje, jak… (více)

Nová minisérie o Ivetě Bartošové na Voyo

Nová minisérie o Ivetě Bartošové na Voyo

06.05.2022

Jaký je skutečný příběh princezny československého popu? Díky čemu v osmdesátých letech Iveta Bartošová prorazila? A jak skončila její první velká láska? Odpovědi přinese třídílná minisérie Iveta na… (více)

Reklama

Reklama