Reklama

Reklama

Ivana Bartošová

Ivana Bartošová

nar. 08.04.1966 (58 let)
Čeladná, Československo

Biografie (1)

Ivana Bartošová pochází ze severní Moravy, narodila se v Čeladné u Frýdku-Místku, vyrůstala ale ve Frenštátě pod Radhoštěm, kde také absolvovala gymnázium. Je sestrou Ivety Bartošové a Lumíra Bartoše. Stejně jako její sestra Iveta také umí zpívat. Ivana v letech 1988 až 1991 v anketě Zlatý slavík bodovala okolo dvacátého místa. Později jezdila s Televizním orchestrem českého rozhlasu jako sólová zpěvačka. Velký úspěch měla v NDR. Později dělala diskžokejku ve… (více)

Zajímavosti (3)

Iveta - Série 1 (2022)

  • Anna Fialová (Iveta) v pořadu 7 pádů Honzy Dědka (od r. 2012) prozradila, že jí během premiéry první série sestra zesnulé zpěvačky Ivana Bartošová smekla poklonu a řekla, že v herečce svoji sestru Ivetu opravdu viděla. Anna Fialová v několika rozhovorech prozradila, že cílem tvůrců bylo především navodit Ivetinu esenci. (lucij68ee14)

Iveta - Série 1 (2022)

  • Na premiéru první série dorazili i členové rodiny Ivety Bartošové, konkrétně její syn Artur Štaidl a sestra Ivana Bartošová. Ta se stejně jako Iveta věnovala v mládí zpěvu. Kvůli stejným iniciálům se svojí slavnější sestrou si během své krátké pěvecké kariéry říkala Viana. Nakonec však svět hudby opustila a přestěhovala se do zahraničí. Po mnoha letech však v roce 2022 zazpívala písně své sestry na vzpomínkovém koncertu s názvem „Ve jménu Ivety“. (lucij68ee14)

Reklama

Host

Pořady
1994

Snídaně

 

Český bodyguard

Herečka

Reklama

Reklama